dimarts, 8 de juliol del 2008

Vindrà la pluja?



Davant la sequera devastadora que semblava que podia amenaçar-nos aquest estiu...la pregunta habitual era: vindrà la pluja?

No entraré a anal·litzar el tema de la gestió de l'aigua i els tripijocs polítics de transvassaments sí, transvassaments no...

Com deia en el post dels rius l'aigua cada dia més serà un bé preuat. Per aquest motiu la ciutat de Saragossa l'ha escollit com a tema en la seva Expo.

Vaig veure l'acte inagural i em va semblar prou correcte i externament dóna la sensació que la gestió de l'Expo està molt més ben plantejada que la pífia del Forum de les Cultures de Barcelona. La Foto correspon al Parque das Naçoes de Lisboa i cal dir que els portuguessos han sabut conservar molt bé la zona on en el seu dia es va celebrar la seva Expo. Si algú l'ha visitat sabrà que hi ha un bonic oceanari, un casinet, un museu de la ciència, una zona de congressos, uns hotels, restaurants, terrasses i una bona vista del pont de Vasco de Gamma. I el més encantador són els sortidors d'aigua com el de la foto...

No sé si tindré l'ocasió de visitar l'expoZaragoza però si més la cançó promocional és un bon encert. Sempre fan una mica de por les versions però cal dir que la versió del tema "a hard rain's a gonna fall" de Bob Dylan és una bona versió. Els responsables són Amaral que han batejat el tema com "Llegará la tormenta".

Què dir del grup saragossà Amaral? Inicialment em semblavem el típic duet de pop de ràdioformula. I sí són carn de ràdioformula. Però tenen bons temes i cada nou disc se superen ells mateixos i maduren. I el millor són dos bons musics i l'èxit encara no els ha consumit ja que desprenen molta humilitat en les entrevistes. L'últim disc titulat "Gato negro - Dragón rojo" és un bon disc, i apart de Kamikaze que és un single, té peces sorprenents com "las puertas del infierno" on sorprenen al personal amb un toc rocker molt alternatiu.

Vindrà la pluja? Arribarà...si...potser arribarà...

+info...

Sobre Expos...



Sobre Amaral...






Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails