dimarts, 8 de juny del 2010

Tornen els temps de premis blocaires...


Com passa de ràpid el temps. Un altre any. I de nou ja hi som amb una nova tongada de premis blocaires...
http://premiscat.blogspot.com/2010/05/categories-definitives.htmlives.html
(Si algú s'anima a proposar aquest humil blog en alguna categoria, les mil gràcies!)
També he vist que els premis Blocs de Catalunya han obert de nou la seva crida...
En el fons són bones iniciatives per difondre el món dels blocs. Penso que la difussió dels món dels blocs ha seguit molts camins en els darrers anys i en els primers temps alguns directoris com http://catapings.cat/
o http://bitacoles.cat/ van fer bona feina però en els darrers temps el paper dels directoris s'ha tergirvesat bastant ja que alguns cops he entrat per veure algunes actualitzacions i m'he trobat de tot, fins i tot molts blogs escrits en anglès; no tinc res en contra, a priori, però si que em fot que "xupin pantalla" en uns espais que s'havien creat inicialment per potenciar els blocs en català.

Catapings.cat


Tot i així uns dels pocs directoris que encara guarda una certa coherència amb els seus inicis i han fet molt bona feina és: Cercabloc
La principal característica és que ordena els blocs per zones i comarques i també elabora llistats i rankings dels seus blocs en cada comarca. La darrera actualització m'he trobat que aquest bloc és el nº9 del Baix Llobregat. Fa gràcia saber que estic entre els 10 primers de la meva comarca. Tot i que això dels rankings és tan efímer com els propis blocs.
(Si algú s'anima a votar-me a cercabloc aquí té l'enllaç de la meva fitxa a tal directori:http://www.cercabloc.cat/blocs.php?pagina=3&comarca=Baix%20Llobregat&pid=&tid=)

Conclusió: que tornen els millors temps de premis blocaires.

Comentaris i Recomptes...




Llegint el següent post d'en Rafel de la Cerdanya des de Can Fanga vaig pensar que si s'ha pogut fer un dia del Blogaire en Crisi, trobo que també s'hauria de fer
el dia del Comentarista de Blogs 2010, ja que no ens enganyem...que seria un blog sense comentaris? Com molt bé diu el lema: "Un blog es nodreix dels teus comentaris". Des d'aquí moltes gràcies pels vostres comentaris.
Recordo un post antic del blog de Riell Bulevard on parlaven de que a tots i totes ens agrada la interacció i que si escrivim un llibre o publiquem un blog a la llarga acabem mirant l'estadística de visites...
Reconec que al principi em feia gràcia, després ho mirava de tant en tant i al final últimament gairebé ja no en faig cas fins el punt que m'he preguntat: per què carai tens el comptador de visites en un lloc tan visible del blog?
Algunes estadístiques de visitants segons 24log:
2008: juny-juliol: 85 - agost: 128 - setembre: 130 - octubre: 154 - Novembre:151 - Desembre: 295
2009: gener:197 - febrer: 231 - març:328 - abril: 298 -maig: 234 - juny:262
juliol: 211 - agost: 165 - setembre: 210 - octubre: 328 - novembre:334
Desembre: 341
2010: gener: 390 - febrer: 275 - març:246 - abril: 392 - maig: 397 -juny: 85 (fins el dia 8/06/10)
En fi...no ens enganyem, a tots/ totes en algún moment ens ha agafat la mania dels números perquè a tots/ totes ens agrada de tant en tant saber que aquella petita finestra que tenim a la xarxa de tant en tant s'hi acosta algú per saludar-nos. A tots aquells que en algún moment us heu acostat per saludar-nos, moltes gràcies.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails