diumenge, 5 de juliol del 2009

Coraline

Los mundos de Coraline


Els móns de Coraline
Coraline
Director i guionista: Henry Selick. Basat en la novel·la de Neil Gaiman.
Animació. U.S.A., 2009
Magnífica pel·lícula d'animació del realitzador de "Pesadilla antes de Navidad". Henry Selick posa tot el seu talent per convertir en un film brillant el relat superventes de l'escriptor Neil Gaiman. Coraline ens presenta la història d'una nena que es trasllada a viure amb els seus pares en una casa antiga i atrotinada amb un veïns bohemis enmig d'una atmosfera tètrica. La intrèpida Coraline, sent que els seus pares li presten molt poca atenció abocats en les seves feines. Poc a poc descobreix a través d'una porteta misteriosa un món paral·lel fascinant. Un món que es convertirà en un petit malson. La protagonista haurà de decidir quin és el món que vol de debò.
En els darrers anys s'han creat grans pel·lícules d'animació. La peculiaritat d'aquest film és que té una estètica molt Timburtoniana, que agradarà a aquells que es deixaren sorprendre per "La núvia cadàver".
Un film captivador que ens transporta a l'univers dels grans clàssics infantils escrits per grans autors del gènere com Roald Dahl on tot té un punt d'agredolç, misteriós i intrèpid. Recomenable.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails