divendres, 19 d’agost del 2011

Dues frases de F.G.Lorca



"Mira a la derecha y a la izquierda del tiempo y que tu corazón aprenda a estar tranquilo."


"El más terrible de los sentimientos es el sentimiento de tener la esperanza perdida."


Federico García Lorca (1898 - 1936), poeta i dramaturg espanyol






En motiu de l'aniversari de la mort del poeta granadí he volgut recordar dues de les seves frases.

Cròniques de futur...


Abans de tancar la paradeta, demà dia 20 d'agost, se m'ha passat pel cap pensar quins són els temes dels quals encara podria parlar en aquest blog si continués uns mesos més...
He decidit de fer pitonisso una vegada més...
Temes de futur:
Després de la febrada espiritual de la papamanía a Madrid, les pròximes setmanes vindran febrades molt més pesades i perilloses:
Adveniment de l'època mariana
(La verge no! Tot allò que suposarà que el Sr.Mariano sigui coronat President)
Un any de balanç de Mas-sianisme (o el que és el mateix, les noves cançons de les retallades que seguiran després del gran èxit estiuenc del "Pirmi") [que consti que no en volia fer ironia per respecte als afectats però la gestió que n'han fet té tela!]
La travessa del desert d'ERC i PSC.
La davallada del sobiranisme (Hi ha algú que encara faci consultes?)
El final de la febrada del 15 - M
El final del conflicte Libi i la sensació que les revoltes àrabs no han arribat on volien arribar i tot i haver enderrecot dictadors tot ha sigut un miratge.
El Dragon - Khan de l'economia i els nous rescats d'alguns països
El triomf a les eleccions franceses de Sarkozy (que sortirà a la foto amb el Baby -Bruni)
Conclusió: que fins el 20 -N, dia de les eleccions generalíssimes tindrem política, economia i especulacions per un tubo!
Per cert, el missatge de Nadal, tot i que su Majestad ja va mig coix i amb bastonet encara el farà Su Majestad y Su Alteza Real haurà d'esperar força temps...Per tant el Reialme, tot i que Espanyistán sembla que hi ha moments que més valdria fugar-se al Brasil, tot continuarà si fa on o fa igual. Per cert, el nº de la loteria de Nadal acabarà en 2.
********************
Pel que fa a altres temes d'interès social, cultural i esportiu: les teles nacionals seguiran emeten brossa i només es salvaran per alguna sèrie d'interés. En Mou seguirà fent de les seves i el Madrid abans d'acabar la primera volta voldrà venjar-se del Barça però no ho aconseguirà.
*********************
Hi haurà algún altre desastre natural sense avisar. S'acabarà l'any amb la sensació que haurem pogut sobreviure de nou a la mediocritat de l'Any III (o IV) de la Crisi Moderna. I ens seguirem evadim gràcies a evasions culturals o esportives.

Grans retorns

Aviat iniciarem el setembre i començarà una nova època de grans retorns.
Nàufragiobrer sempre ha volgut ser un blog que ha tingut interès per temes culturals i socials, però també, no he pogut evitar penjar-hi algunes de les meves debilitats musicals, basicament nostrades (música en català) i de tan en tan algún clip d'algún intèrpret més internacional.
Vet aquí un top 5 dels propers grans retorns amb els seus nous discos:
1.Red Hot Chili Peppers

2.Lenny Kravitz

3.Coldplay

4.Wilco

5...I en l'àmbit estatal: Amaral

I en l'àmbit més nostrat el retorn dels Sopa de Cabra...

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails