dissabte, 2 de gener del 2010

Tràiler de Llits, de Lluís Danés i música de Lluís Llach

Últimes funcions de llits. Vaig poder assistir a la pre-estrena i no em va desagradar. La pre-estrena fou una mica fluixa, faltava molt de ritme i amb algú problema técnic però suposo que amb més de quinze dies de rodatge l'espectacle ja deu estar prou rodat. És una pena que estiguin tan poc temps en cartellera ja que és una proposta poètica, curiosa, atrevida, entretinguda, visualment molt potent i amb intèrprets com la Lídia Pujol que estan molt bé en el seu nou rol. És un muntatge recomenable.

Els millors «Versos de tardor»

Aquest és un magnífic video que resumeix molt bé el resultat d'una nova proposta sorgida del bloc d'en J.M.Tibau amb la col·laboració de J.Llambric i tot enmarcat en la passada tardor literària de Tarragona.
Un servidor va participar amb el bloc Escrits del fum a la crida literària i com a resultat en va sorgir un nou recull de poemes anomenat: "Versos de tardor".
Enhorabona a tots i totes els hi varen participar, a Petròpolis per fer-ho possible, al Jesús M.Tibau per il·lusionar-nos amb els seus jocs i les seves crides literàries i sobretot a tots els blocaires que escriuen versos de molta qualitat poètica.
Val la pena compartir-ho. Jo ja m'he encarregat uns quants exemplars.
Versos de tardor ha estat editat per Petròpolis i es pot llegir en linea, descarregar el volum en pdf o encarregar-lo en paper a petropolis.cat.

POST 500!




Seré breu:
Moltes gràcies els que heu llegit, seguit, comentat, enllaçat i heu donat caliu a aquest bloc...
(També gràcies els que m'heu fet alguna crítica, de tot s'aprèn...fins i tot a programar posts...) Un brindis...hi esteu convidats!

Un post que volia escriure el dia 1 però que escric el dia 2

Aquest és un post que hauria volgut escriure el dia 1 però que escric el dia 2...
Post 499
"Contempla només per un instant l'horitzó del nou any que comença. Que res ni ningú et faci naufragar tots els teus anhels, somnis, desitjos, il·lusions..."
PER TOTS I TOTES: MOLTA SORT I BON ANY!

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails