dissabte, 2 de gener de 2010

Els millors «Versos de tardor»

Aquest és un magnífic video que resumeix molt bé el resultat d'una nova proposta sorgida del bloc d'en J.M.Tibau amb la col·laboració de J.Llambric i tot enmarcat en la passada tardor literària de Tarragona.
Un servidor va participar amb el bloc Escrits del fum a la crida literària i com a resultat en va sorgir un nou recull de poemes anomenat: "Versos de tardor".
Enhorabona a tots i totes els hi varen participar, a Petròpolis per fer-ho possible, al Jesús M.Tibau per il·lusionar-nos amb els seus jocs i les seves crides literàries i sobretot a tots els blocaires que escriuen versos de molta qualitat poètica.
Val la pena compartir-ho. Jo ja m'he encarregat uns quants exemplars.
Versos de tardor ha estat editat per Petròpolis i es pot llegir en linea, descarregar el volum en pdf o encarregar-lo en paper a petropolis.cat.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

un altre fruit del meu blog, gràcies a tothom que col.labora de forma entusiasta, i que em fa molt feliç.
Gràcies

Gabriel ha dit...

Gràcies a tu també Jesús M per fer del teu blog i a través de la Xarxa un lloc de complicitats literàries a través d'iniciatives com la dels Versos de tardor.
Esperem que aquest 2010 aquests versos puguin ser presentats en públic en algún acte similar com la tri-presentació del 2009.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails