dilluns, 10 d’agost del 2009

Totes les baranes dels teus dits...

Entre finals de maig i primera quinzena de juny, en Jesús M.Tibau va fer una crida a tots els blocaires amb esperit poètic perquè escrivissin alguns versos que incloguessin "a la barana dels teus dits", que és justament el títol del llibre de poesia que el mateix Tibau ha publicat amb Aeditors i ha presentat i seguirà presentant durant aquest 2009.
El premi: el llibre de poesia dedicat.
La resposta i la qualitat dels versos fou tal que algú va suggerir que estaria bé agrupar-los i fer-ne un llibre, això sí, que tingués una finalitat benèfica.
Calia buscar una editorial en Jesús M. Tibau va contactar amb en Jaume Llambrich, veterà blocaire (http://www.basar.cat/) i un bon coneixedor del món editorial. El resultat ha estat que gràcies a Petròpolis es podrà descarregar el llibre en pdf i més endavant comprar-lo amb versió paper.
http://editorialpetropolis.blogspot.com/2009/08/invitacio-la-presentacio-en-linia-de.html

A partir d'avui dilluns dia 10 d'agost hi haurà una primera presentació virtual a:
http://petropolis.cat/

Des d'aquí us convidem a que a partir d'aquest vespre entreu a aquesta pàgina i seguiu atentament les novetats que generi aquesta curiosa publicació.
Vet aquí un petit miracle de la catosfera amb la bona cuina del J.M.Tibau, amb l'esperit de les "espècies del basar" d'en Jaume LL. i sobretot amb tota la sinèrgia de més de 50 poetes-blocaires, que es diu aviat!!!

UP (tràiler)

Up, un prodigi de pel·lícula...
Agrecolça, divertida, trista en alguns moments, aventurera, que transmet un missatge i uns valors absolutament positius...
La història i el guió estan molt ben trobats i el tàndem iaio (Carl) nen - explorador (Russell) és genial.
Els deu primers minuts de la peli són realment brillants.
Té escenes aparentment xorres com la primera trobada del iaio, el nen i el gos parlador pero és una escena que s'acaba convertint amb un gag realment molt bo.
Francament em va agradar molt i és una peli recomenable per tots els públics.

Harry Potter y el Príncipe Mestizo ( 3r Trailer+ valoració)

Gairebé farà un mes que van estrenar la sisena, i fins ara, últim film de la saga d'aventures màgiques del jove aprenent de mag Harry Potter. De les 8 pelis previstes, les cinc primeres totes segueixen un mateix esquema narratiu (inici curs, misteri, acció, aventura, un nou aprenentatge pel jove heroi, final aventura).
L'última pel·lícula trenca totalment aquests esquemes. És una de les més fosques, totalment mancada d'acció, molt poc misteri i en determinats moments un pèl previsible i avorrida.
La peli té una arrencada que promet però poc a poc es va desinflant. Hi ha un Potter totalment desconegut, totalment passiu, submís a les ordres del gran Dumbledore que intenta instruir-lo pel seu futur i intenten esbrinar qui era el príncep mestís, autor del llibre d'encanteris màgics que utilitza pel nou curs. El mateix temps descobreix nous detalls del passat d'en Voldemort i els companys d'en Harry viuen les seves primeres passions adolescents.
Conclusió: Un film decebedor, no pel final, sinó per la manca de misteri i acció, potser mal repartits i dosificats durant el guió.
Potser és una peli de tràmit i el final potent serà en les següents entregues.
Fans d'en Potter, ànims! Totes les grans sagues tenen entregues de menys nivell.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails