dilluns, 10 d’agost del 2009

Harry Potter y el Príncipe Mestizo ( 3r Trailer+ valoració)

Gairebé farà un mes que van estrenar la sisena, i fins ara, últim film de la saga d'aventures màgiques del jove aprenent de mag Harry Potter. De les 8 pelis previstes, les cinc primeres totes segueixen un mateix esquema narratiu (inici curs, misteri, acció, aventura, un nou aprenentatge pel jove heroi, final aventura).
L'última pel·lícula trenca totalment aquests esquemes. És una de les més fosques, totalment mancada d'acció, molt poc misteri i en determinats moments un pèl previsible i avorrida.
La peli té una arrencada que promet però poc a poc es va desinflant. Hi ha un Potter totalment desconegut, totalment passiu, submís a les ordres del gran Dumbledore que intenta instruir-lo pel seu futur i intenten esbrinar qui era el príncep mestís, autor del llibre d'encanteris màgics que utilitza pel nou curs. El mateix temps descobreix nous detalls del passat d'en Voldemort i els companys d'en Harry viuen les seves primeres passions adolescents.
Conclusió: Un film decebedor, no pel final, sinó per la manca de misteri i acció, potser mal repartits i dosificats durant el guió.
Potser és una peli de tràmit i el final potent serà en les següents entregues.
Fans d'en Potter, ànims! Totes les grans sagues tenen entregues de menys nivell.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails