dissabte, 28 de març del 2009

Aniversaris



Escull el que t'agradi més...estàs convidat!


Avui aquest blog compleix el mes número 9, aviat arribaré el post n#300 i coincideix que avui faig anys.


9 mesos enrere vaig obrir aquest blog per parlar entre altres coses d'un parell de llibres que m'havien d'editar. 9 mesos després he acabat parlant una miqueta de tot menys del que havia de parlar...bàsicament perquè l'editorial s'ha esfumat com l'aire, el seu editor ens ha deixat penjats i els llibres no s'arribaran a distribuir mai. Malauradament no he pogut parlar mai del que volia parlar. Afortunadament he aprofitat el temps per parlar d'allò que m'agrada: cultura, literatura, art, viatges i algunes pinzellades solidàries i socials. L'objectiu és aguantar aquest bloc com a mínim fins el juny, data en la qual aquest bloc farà un any i almenys poder tenir la consciència de dir: durant un any vaig escriure un blog. Pel camí la grata sorpresa de conèixer gent interesant, blocs interesants, intentar interactuar amb altres blocs, participar en jocs literaris, blocaires invisibles i moltes altres propostes que ofereix la catosfera que m'hauria agradat participar i que per diferents motius no he fet...Evidentment del post que em sento més orgullós és haver pogut participar en l'homenatge a Brossa.


Suposo que 9 mesos no són res...Hi ha gent que porta 4 o 5 anys en la història blocaire. Una vegada un d'aquests grans routiers blocaires que porta 5 em va dir que el més important és passar-s'ho bé. Quan un deixa de passar-s'ho bé s'ha de replantejar si val la pena l'esforç...
Davant la punyalada literària i editorial i a nivell personal d'un any totalment nefast, pensar en algún tema pel bloc de tant en tant m'ha ajudat a no perdre les ganes d'escriure, ni que sigui un miserable post.


Com algú va dir...el millor és viure cada post i cada moment...


Com a mínim l'objectiu és arribar a un any blocaire i després Déu dirà...
Casualitats de la vida coincideix que també és el meu aniversari i us ben juro que no ho vaig fer expressament de començar escriure el primer post un dia 28.

Mentrestant disfruteu de les menges i les begudes d'aquest post i salut!








Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails