dijous, 22 d’octubre de 2009

Tots els blocaires dels teus dits...La vida electrònica, més enllà de la tasca individual de cada blog, a vegades dóna alegries.

La triple presentació de llibres ahir a la llibreria Catalònia, fou una d'aquestes inesperades i petites alegries. Una vetllada entranyable i bonica entorn la presentació dels llibres d'en Jesús M.Tibau i del llibre col·lectiu de "Totes les baranes dels teus dits". El que no m'esperava era arribar a conèixer algunes de les cares que s'amaguen rera d'alguns blocs. La sorpresa, la curiositat i l'emoció de conèixer aquestes persones, algunes ja veteranes com el veí del dalt (que per fi li vaig poder posar cara!) convertíren la vetllada més que en una presentació, en una entrenyable trobada.

Val la pena que llegiu el post que ha escrit en J.M.Tibau:http://jmtibau.blogspot.com/2009/10/sensacions-duna-molt-mes-que-triple.html

Com molt bé diu l'Assumpta en els seus comentaris al voltant del que ha generat "Totes les baranes...":"Un petit miracle!"

És bonic pensar que els blocs, més enllà del tarannà individual de cadascú, serveixen per unir ponts i crear xarxa. I bona part de la culpa o el mèrit la tenen alguns blocaires, gairebé més d'un els anomena activistes, com en Jesús M.Tibau.

Per part meva, content, que el meu humil granet de sorra en tota aquesta història hagi servit per generar totes aquestes emocions.

6 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

generar propostes està molt bé, però no serveix de gaire si no hi ha gent al darrere que respon, o gent com tu, que li ha afegit un plus més incitant que es dugui a terme aquesta presentació tan singular

Eulàlia Mesalles ha dit...

No vaig poder assistir-hi. M'hauria agradar posar cares, o potser veus... Un altre cop, potser, hi haurà més sort

mar ha dit...

una vesprada amb caliu...

una abraçada!

Clidice ha dit...

un plaer haver-vos conegut :)

Cèlia ha dit...

Està molt ben trobat el títol, és un joc de paraules molt escaient!

- assumpta - ha dit...

Una vetllada força especial i emotiva.
Un magnífic somni compartit per molts!
Un plaer haver-te pogut conèixer!
;)))

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails