diumenge, 17 de juliol del 2011

1 proverbi africà



"Persones senzilles, en llocs senzills, realitzant coses senzilles, poden canviar el món"

Proverbi africà



(Quan ho he llegit en una entrevista a El Periòdico de Catalunya a un guardià urbà de l'Hospitalet que fa tasques solidàries, m'ha semblat de tan simple, impactant. I he decidit compartir-ho. Un bon proverbi, oi?)

From the clouds (Jack Johnson)

Diumenge d'estiu amb núvols i algun que altre xàfec. Mirar els núvols i badar una estona. Tot un plaer dominical. I quina música li podríem posar: Jack Johnson! (Sí, ja ho sé que el Sr.Johnson repeteix post però és que és una de les meves debilitats i els seus videos també!) Una bona manera d'acomiadar el diumenge i la setmana.

Xarxa i llibertat

En aquests dies que tan hem sentit a parlar de SGAE i dels seus tripijocs arran de l'escàndol que ha sortit a la llum i de la dimissió del seu màxim representant; he trobat aquesta magnífica peça de video que serveix per reflexionar sobre els límits de la xarxa, la llibertat i els drets d'autor.Inclou cites de personatges molt cèlebres.Evidentment en determinats moments que he sigut autor estic a favor dels autors i dels seus drets però no en determinades maneres de gestionar-los. Hi ha moltes maneres de compartir i gestionar una idea i una creació.

Ara (de Lax'n'busto)

Vet aquí una bona cançó, molt crepuscular, per acomiadar la setmana... (No sé quantes cançons dels Lax'n'busto he penjat. No puc negar que en el seu moment van ser una de les meves debilitats. I segueixo pensant que van fer bones cançons...)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails