dimecres, 16 de maig del 2012

Petjades...

                                                     (imatge: magdalenafoto.blogspot.com)
Durant els mesos que aquest blog ha deixat d'estar actiu he seguit per curiositat les estadístiques que el propi espai ha generat. No ho hauria dit mai...però un blog segueix tenint vida després de la vida activa que li dona el seu autor. (Suposo que gràcies als motors de cerca de google i al fet d'estar enllaçat a múltiples pàgines). És una sensació estranya però al mateix temps és gratificant que segueix tenint vida més enllà de la voluntat de l'autor.
(És bonic pensar que determinats escrits segueixen sent llegits tot i ser escrits en unes circumstàncies molt concretes)
Ho confesso...no he pogut evitar escriure aquest post per transcriure el següent:

                    AQUEST BLOG AVIAT SUPERARÀ LES 21.000 PÀGINES VISTES!
                                                   (Simplement gràcies!!)
És curiós que a vegades no som conscients de les petjades que anem deixant per la xarxa.  Els rastres que anem deixant. Suposo que tot té la cara i la creu i per això en el seu moment vaig escriure la següent reflexió:
http://jardidigitaldengb.blogspot.com.es/2012/03/rastres.html

Us convido a que llegiu aquesta reflexió escrita a partir d'un interesant article que vaig llegir i del qual en destaco la següent frase:  "La gent encara no és conscient, però va camí de ser-ne, que tot el que publiquem a la xarxa és públic, i hi queda per sempre"



Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails