diumenge, 21 de març del 2010

Dies de...

Hi ha dies que són "dies de..." Ningú sap qui carai es va inventar això dels dies de...Poden ser dies tòpics, típics, inútils, festius, institucionals, i fins i tot, tristament, moltes vegades, necessaris i reivindicatius.
En aquest espai un servidor ha recordat més d'una vegada algún dia de...
Suposo que el que hauria tocat avui seguint la voràgine informativa i blocaire i com a persona que estima la poesia, hauria estat fer referència a: EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA.
No ho faré directament però si que us deixaré l'enllaç del blog que s'ha creat on es parla dels bonics versos que el poeta Jordi Pàmias ha escrit per l'ocasió. Aquí teniu l'enllaç:
http://diamundialdelapoesia.wordpress.com/
Per tant, recordat el dia en qüestió, acabo de llegir que demà és EL DIA MUNDIAL DE L'AIGUA (tant important i necessària)i demà passat EL DIA MUNDIAL DE LA METEOROLOGIA...(que faríem sense bons meteoròlegs?)
Si ja us dic jo que qui no tingui idees pel seu blog serà perquè no vol perquè això dels "dies mundials de..." és un no parar.
Conclusió:
Vet aquí que us convido a mirar aquests dos videos...
Podria ser un bon homenatge al tres dies mundials previament citats.
Suposo que el que hauria tocat avui hauria sigut penjar un poema d'algú celèbre...Però penso que aquests videos tenen tanta poesia com qualsevol poema ja que la poesia, perdoneu l'obvietat i el tòpic, molts cops es troba molt més enllà de les paraules i es pot trobar en les coses més insignificants, petites i necessàries del dia a dia. (un altre tòpic però a vegades cert!)


Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails