dilluns, 1 de desembre del 2008

Canals

D'aquí pocs dies, coincidint amb el pont de la Puríssima, segur, que més d'un aprofitarà per escapar-se. Les capitals europees serà un dels destins escollits, juntament amb la neu. Vet aquí una foto de Brugges. Aquesta bonica ciutat té la fortuna de ser visitada tot l'any, visitada pels seus canals. Com deu ser l'hivern en aquestes ciutats? No m'ho vull ni imaginar...sentir el fred mentre travesses un canal amb l'aigua gelada.

Homenatge a Joan Brossa

Enguany acomiadarem l'any havent sigut l'any Rodoreda i Bartra, havent recordat els 10 anys sense la MM Marçal i havent perdut la figura d'en Palau i Fabre.D'aquí pocs dies, el dia 16/12, es farà un nou homenatge a BCn a Miquel Martí i Pol, però abans que acabi l'any coincidirà amb els deu anys de la mort d'un gran personatge: Joan Brossa. A ell va dedicat aquest video.

El Temple de la Colònia a la Pia Almoina


Fa pocs dies es va inagurar a la Pia Almoina, Museu Diocesà de Barcelona, una exposició que coincideix amb el centenari de l'església de la Colònia Güell. És una exposició que recull diferents materials i estudis sobre l'església de la Colònia, la coneguda Cripta d'en Gaudí, però sobretot el més interesant és la maqueta a escala 1/25 de com hauria sigut el temple. Els treballs han estat dirigits pel professor Rainer Graefe de la Universitat d'Innsbruck.
+info a...

Una de les últimes vinyetes d'en Ferreres

Em sembla que amb aquesta vinyeta d'en Ferreres publicada aquest passat dissabte dia 29 queda molt clar en quin moment encara estem de la memòria històrica. Lamentablement és així de trist.

El vestit nou de l'emperador, d' Andersen al TNC

Quan s'acosta Nadal, les cartelleres s'omplen de propostes més familiars, com aquest vestit nou de l'emperador d'Andersen.El TNC ha apostat per una nova manera de plubicitar la seva cartellera, penjant tràilers al youtube.És una forma innovadora dins el teatre català, no creieu?

delta del Llobregat

Increïble pensar que prop de la gran Barcelona hi pugui haver tanta vida!!
Vet aquí un video per reinvindicar espais verds prop de les grans ciutats com aquest Delta.

M'he topat amb una illa de llibres!!!

M'he topat amb una illa de llibres:
http://illadelsllibres.blogspot.com/
Vet aquí el bloc que recomano aquest mes.
----
Com heu pogut comprovar, degut a problemes tècnics amb l'anterior plantilla d'aquest blog, hi ha hagut coincidint amb el sisè mes, un redisseny de la pàgina. Hi he aprofitat per afegir algún enllaç a algún blog nou que he descobert.
---
Us convido a visitar aquesta illa...
----
També recomenem tal i com ho vàrem fer anteriorment la revista digital paper de vidre que ha arribat al seu número 50.
http://www.paperdevidre.net/

Últimes lectures: Tretze tristos tràngols


Tretze Tristos tràngols.
Albert Sánchez Piñol
Edicions La Campana, 2008
Confesso que fa quatre dies que m'he topat amb aquest llibre, però puc afirmar que tot el que llegeixo d'aquest autor hi ha alguna cosa que sempre m'atrapa. Bon símptome, oi?
Espero que aquest llibre m'atrapi tant com els anteriors.

Godia, una fundació per descobrir...


Més enllà dels museus públics hi ha galeries d'art i fundacions que són un autèntic tresor. Fa pocs dies la Fundació Godia es va traslladar a la Casa Garriga Nogués a l'Eixample barceloní. El fons d'aquesta col·lecció és de 1500 obres, 80 d'elles inèdites. Sempre hi ha alguna exposició temporal i un bon programa d'activitats i conferències. Val la pena deixar-s'hi caure...
+info a...

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails