dimarts, 8 de juliol de 2008

Nits curtes d'estiu...

Nits curtes d'estiu. Xafogor.
La fresca és un bàlsam. Sembla com si a l'estiu calgués aprofitar el temps al màxim...pluja de festivals.
La primera d'aquestes nits és St.Joan.
He passat molts St Joan diferents però sempre es comenta que és bo passar-ho d'una forma especial, per donar bons auguris al nou solstici que ens espera.
Enguany enmig d'una festa de barri a St.Joan Despí...sí, sí...més amunt d'on hi ha la Tele 3, que diuen alguns...Les festes de barri tenen el caliu del veïns...i recorden les festetes d'abans, quan només calia una orquestrilla per estar feliç. Curiosament dos colegues, l'Enric R i la Núria F, (per cert, gràcies per tot!!) i nouvinguts a aquest poble ens hi varen convidar.
El toc gastrònomic són les coques...(i el dilema sempre és de fruita o de llardons?) El punt divertit fou la mirada encuriosida d'una convidada, la Sandrine, una noia belga, que tastava les coques com aquell qui prova una exquisada menja. I de fet eren bones!!
En fi...No volia caure en escriure sobre tòpics i batalletes. Ho he fet. Què hi farem! No me n'he pogut estar... Potser els tòpics són una part de la nostra vida. Reconec que quan vaig anar Cuba hi vaig anar amb molts tòpics. Alguns es varen confirmar i d'altres no. I per què parlo de Cuba? Sempre hi ha alguna nit especial i la revetlla de fa dos anys la vaig passar al Carib.
Va ser tot plegat un pèl estrany, curiós...A diferència d'altres viatges on els records són molt propers, l'aventura cubana, la recordo com quelcom ràpid, efímer, agradable però estrany. Passar una nit especial a algún lloc especial té el seu què...El millor record són les postes de sol. La nit té un toc diferent, potser com totes les nits curtes d'estiu...
¿Heu passat mai una nit especial en algún lloc especial? On us agradaria passar-la?

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails