diumenge, 13 de juliol del 2008

Un aniversari...

Si en el post anterior parlava de l'aniversari d'una revista...en aquest post volia fer un incís en l'aniversari de la teva...vull de Televisió de Catalunya.
25 anys d'una televisió pública i en català donen per molt...suposo que escollir com celebrar-ho no ha de ser fàcil...Si més no el programa presentat per la Judith Mascó..."Els 25" no deixa de ser un concurset clàssic i entretingut però potser per celebrar els 25 estaria bé fer un programa una mica més ambiciós...no creieu?
No entraré ara fer crítica televisiva pura i dura...ja que per això ja tenim el Sr. Monegal i el seu magnífic observatori a la BTV...
http://www.barcelonatv.com/programacio/detail.php?id=37

Tampoc entraré a explicar batalletes de la Teva i d'un servidor...(però potser us n'explicaré alguna quan arribi el moment)
Potser només volia comentar que me n'esperava quelcom més de l'aniversari de la Teva...
Per mi la pitjor notícia de la televisió pública catalana de les darreres setmanes ha sigut la supressió del gran informatiu "La nit al dia".
El canvi de rumb de la seva presentadora i conductora Mònica Terribas com a directora del canal ha precipitat la supressió del programa. Crec que va marcar una nova manera de fer informatius...amb ull crític en les entrevistes i potenciant els continguts culturals. El gran defecte dels últims temps és que no sabies mai quan començava i per ser un programa amb vocació d'informatiu s'allargava excessivament. Crec que la Teva hauria de buscar un nova proposta semblant a "La nit al dia " ja que ha deixat un buit important.
---
Quan vaig obrir aquest bloc vaig pensar que si alguna cosa faria i com veieu he fet ha sigut parlar d'aquella gent propera que té propostes interesants o que fa feines interesants tot i que no ens n'assabentem. En aquest post m'he permès la temptació de parlar de la feina que fan les persones que hi ha darrera els programes i en concret dels i les documentalistes. La seva és la feina de triar i arxivar imatges. Aquesta és la feina de la meva veïna i amiga Mònica que va col·laborar en el darrer programa "La nit al dia", però si alguna col·laboració m'ha agradat de la Mònica C com a documentalista aquest darrer semestre ha sigut en l'especial "Catalunya.cat". Era un reportatge d'una horeta on s'encabalgaven imatges dels darrers 25 anys i on per primer cop les imatges parlaven per si soles. 25 anys d'imatges que són les imatges de la història de Catalunya dels darrers anys. Un pèl pretenciós a primera vista però cal dir que darrera aquest reportatge hi havia un bon muntatge i una bona proposta...Estaria bé que el tornessin a emetre...
http://www.tv3.cat/videos/450199

La Teva dóna per molt i segur que en seguirem parlant...

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails