diumenge, 5 de juny del 2011

Gat x Llebre

Què curiós que el mes de juny, que tradicionalment és quan es comença a segar el blat, una altre sega ha començat de nou: la de les retallades. Molt aviat s'aprovarà la nova llei de pressupostos 2011 i amb ella tota una sèrie de mesures que tenen una afectació directe en l'àmbit social, educatiu, sanitari, medioambiental...Aquest no és un bloc polític, tot i que davant l'actualitat de les darreres setmanes fa que sigui difícil no parlar-ne.
No parlaré de si són necessàries o no aquestes retallades però a vegades costa entendre com es gestiona una administració d'un país quan sents determinades notícies, en aquest cas, gràcies al blog de l'Òscar J., llegiu llegiu val la pena...
http://7m76.blogspot.com/2011/06/una-foto-de-7000-euros.html
Curiosament mentre arribem al temps de la sega, les últimes setmanes el Sr.Mas ha decidit requalificar alguns alts càrrecs i puja'ls-hi el sou. La notícia la podeu llegir a continuació:
http://o.radiocatalunya.ca/noticia/mas-apuja-el-sou-alt-carrecs-de-confianca
Diuen que aviat ens donaran gat per llebre i que com sempre la crisi l'ha pagat, la pagarà i la seguirà pagant la ciutadania més modesta.
A vegades no cal ser gaire entès en política i en economia per veure que alguna cosa no quadra. Si les arques de la Generalitat estan tan malament, cosa evident i preocupant, també ho hauria d'estar pels seus gestors i alts càrrecs polítics i no només pagar la factura dels plats trencats els funcionaris que se'ls hi retalla un 5% del sou. Alguna cosa no em quadra...
Fins i tot un gat davant un triler veuria que li estan prenent el pèl...

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails