dijous, 4 de febrer del 2010

Revisant posts (II)



No volia matar-vos d'avorriment amb l'anterior entrada, però amb aquesta breu etapa de revisionisme blocaire personal m'he adonat que els blocs sovint tan efímers com l'actualitat i que fins i tot podríem fer un anuari amb totes les millors entrades dels nostres blogs explicant el bo i millor de l'any anterior. Suposo que aquesta entrada hauria estat meravellosa i fantàstica pel mes anterior, el gener, on hi ha una espècie de frenesí per resumir, pronosticar i premir el bo i millor de l'any anterior. I els primers mesos de l'any sembla que segueixen aquesta premissa: Gaudís, Goyas, Òscars, etc, etc
Abans d'estripar totes les notes per decidir quina ha sigut la meva millor entrada, he gosat fer un exercici de revisionisme personal (us preguntareu, cal?) i transcric algunes de les notes...
Revisant posts Any 2009
Gener 09
(Sota l'etiqueta de videoclipteca, videoteca, impressions i Viure a la Colònia, recupero un post de les famoses ventades de fa un any)
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/01/p-de-paisatges-despres-de-la-tempesta-i.html
Febrer 09
(Sota l'etiqueta d'Últimes lectures, literatura i llibres però que perfectament l'hagués pogut englobar amb l'etiqueta llengua (perquè és una bona traducció) o Autors, em fa goig recordar un post sobre un poeta que vaig descobrir fa un any. I penso que el millor que ens ofereix els blocs és poder descobrir i compartir autors)
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/02/la-poesia-de-transtromer.html
Març 09
(Sota l'etiqueta d'Art, he recuperat un post dedicat a una de les exposicions més exitoses de l'any passat. Un post que hagués pogut tenir també l'etiqueta de NiO - Nàufragiobrer recomana...)
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/03/3-grans-retrospectives-i-sorolla.html
Abril 09
(L'any passat fou un any on la recuperació de la memòria històrica tingué un pes important. L'Abril fou un mes de commemoracions. El següent post hagués pogut estar etiquetat com a Memòria- Història-Patrimoni, però és un post inclós com a Ritmes i cançons...Montllor i Llach revisant "Les corrandes de Pere Quart")
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/04/cancons-per-recorda-la-nit-mes-freda.html

Maig 09
(Hi han posts que tenen un toc solidari, una mirada concreta del món...sota l'etiqueta de Solidaritat vaig intentar apropar-me a la figura d'algú que lluita pel seu poble...)
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/05/aung-san-suu-kyi.html
Juny 09
(Sovint les crítiques o els apunts de cinema, tv, teatre, escena, efemèrides, festes...són apunts que poden ser totalment efímers. Coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient i amb l'estrena d'un gran Documental, sota l'etiqueta d'Ecologia vaig penjar el següent post...)
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/06/home-trailer.html

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails