dissabte, 26 de juliol del 2008

Grec 08 "Las Troyanas"

Abans d'ahir vaig tenir l'ocasió d'anar un espectacle del Festival de Barcelona Grec 08. L'obra en qüestió era "Las Troyanas d'Eurípides" a càrrec d'una produccio del Teatro Español en coproducció amb Cáceres 2016 i el Festival de Mérida. Bona direcció de Mario Gas, bon muntatge, bon plantejament de l'obra i sobretot una bona interpretació d'alguns actors com l'Hècuba de Gloria Muñoz. El muntatge intentava fer-nos apropar a la desolació de la derrota de Troya a través de la visió de les seves heroïnes. Hi ha moments culpidors i crec que passará com una de les propostes destacables d'aquest festival. Heu vist alguna proposta del Grec d'aquest any? Que us ha semblat?

1 comentari:

Ragacidad ha dit...

Divendres passat vaig anar a veure el Rei Lear a la Biblioteca de Catalunya. Un espai magnífic per aquest tipus d’obres.
Cal destacar sobretot la actuació de Òscar Muñoz (Edgard) i Joan Anguera (rei Lear). En canvi, altres actors no van arribar a l’alçada de la resta traient força al text i tornant l’obra gairebé una parodia recitada.
Vaig notar que el repartiment repetia molt el que va aparèixer a l'obra Antígona representada al mateix espai fa uns mesos.
Això em porta des de la meva ingenuïtat a fer-me dues preguntes:
No hi ha més actors bons a Catalunya?
Es que l'escena catalana és plena d'amiguisme?

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails