dissabte, 26 de juliol del 2008

Propostes fotogràfiques...

En aquest post farem un breu incís en les tres propostes fotogràfiques que actualment es poden veure al Caixaforum.
Sala 1: "Avelino Pi. Fotografia de l'esport". Interesant retrospectiva d'aquest fotògraf especialitzat en el món de l'esport. (Llàstima que aquesta exposició va acabar el 20 de juliol)
Sala 3: "Hanna Collins. Història en curs. Pel·lícules i fotografies." Hi ha qui entén la fotografia com un art. Un art que serveix per retratar l'entorn quotidià. A través d'objectes, fotografies i seqüències filmades ens retrata diversos àmbits (La Mina, o l'extraradi de Novgorod, una població russa) i ho fa molts cops mesclant punts de vista perquè l'espectador pugui fer-se la seva pròpia idea de tot plegat. El millor de tot és Paral·lel, una instal·lació on hi ha tres pantalles que simultaneament mostren la vida de tres forasters de diferents classes socials. (fins el 24 d'agost)
Sala 5 - Sala Moncada:
"Eufòria_04:1979-1982. Les guerres Èlfiques. Momu i no res". La Sala Moncada és un petitíssim espai reservat a l'experimentació de les noves avanguardes. Normalment són creadors joves i desconeguts. Cal dir que normalment són anades d'olla difícils de pair. Però està bé que hi hagi un espai per aquestes coses. L'autor utilitza elements reals per fer-nos creure a través de recursos propis com un video clip o una versió de dos actors que simulen un episodi del serial "Cuentame como pasó", la reacció de les persones envers una suposada guerra amagada pel govern. Ja us dic jo que costa bastant entrar en la dinàmica d'aquests creadors. (fins 15 de setembre)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails