dimecres, 22 de setembre del 2010

Molt aviat quedarà inagurada l'escultura més gran d'Europa

(fotografia i text rebut per mail)
El ministre Blanco inaugurarà l’escultura més gran d’Europa.
Situada entre els termes de Sant Andreu de la barca i Castellbisbal, l'escultura, obra dels enginyers del Ministeri de “Foment”, simbolitza un doble viaducte inacabat, que creua el Riu Llobregat, i que possiblement algun dia (sense data) connectarà la B-30 amb l’autovia del Llobregat, evitant els actuals col·lapses de trànsit, així com el peatge de Martorell.

Segons el Ministre Blanco, tot i que l’obra ja estava executada en un 65%, la interconnexió entre les dues autopistes, no és una prioritat pel govern del Regne d’Espanya.

PER TANT DONCS, l’obra es converteix en un monument inútil, absurd, insultant... que CADA DIA recorda a TOTS els ciutadans de Catalunya de quina forma tant prepotent els pot tractar l'Estat.
**********
El mail acaba amb el següent paràgraf:
Adjuntem la foto de l’insigne monument, present i futur objecte de contemplació de tots els que diàriament es desplacen pels entorns de Barcelona.
****
No cal dir que evidentment amb solidaritzo amb l'autor desconegut d'aquest text.

3 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Una escultura força cara; per deixar-la així, se la podien haver estalviat.

Unknown ha dit...

visc a prop i puc donar fer que és una vergonya, perquè el que aquí es veu és tan sols una ínfima part. Quants diners malgastats.

Clidice ha dit...

cada dos per tres la veig i penso: ves quina cosa! serà que no estic dotada per interpretar l'art actual. lamarequelsvaparícolladepoquesvergonyes! :(

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails