dissabte, 17 d’abril del 2010

Alice in wonderland...


Aquest cap de setmana s'estrena l'últim film d'en Tim Burton. Tim Burton és sinònim de fantasia, creativitat, foscor, gòtic, conte, surrealisme, etc
Per tant no és d'estranyar que arribés el dia que fes la seva pròpia versió del clàssic de Lewis Carroll. Amb la diferència que en la versió Burtoniana la petita Alícia ja és una mica més crescudeta i això li dóna a tot plegat una mirada diferent...
El video en qüestió és un recull d'imatges de l'esperada pel·lícula que tindrà el gran atractiu de ser en 3D.
L'última que vaig veure d'en Burton va ser "Sweeney Tod" i no em va decebre. Té films més ben conseguits que altres però:
Ningú podrà negar que visualment és potent...

2 comentaris:

òscar ha dit...

A mi m'agrada molt Tim Burton tot i que, justament, potser una de les poques pelis d'ell que em van decebre (per ensopida) va ser "Sweeney Tod".

Diumenge tarda, si el temps i les autoritats ho permeten, aniré a veure-la.

Gabriel ha dit...

Un servidor va anar ahir a l'Imax Port Vell (12 eurillos l'entrada, què car el 3D!) i pot afirmar que tot i que el film és entretingut i visualment està bé; no compleix ni molt menys les expectatives generades després de tants mesos de parlar-ne.
Amb la colleta d'amics que anàvem tots vàrem sortir una mica decebuts.
Penso que això del 3D és un tinglado més de la indústria cinematogràfica per intentar vendre un producte que potser no sempre és innovador. Amb Avatar estava justificat però amb Alice in wonderland penso que sí es veu sense 3D tampoc passa res.
Qui busqui el Tim Burton gòtic i a vegades transgressor, no el trobarà. I molt menys sent una peli produïda per Disney. M'atreviria dir que fins i tot és d'encàrrec i que el Sr.Burton compleix bé l'expedient. Aquest film s'englobaria més en la línea de films comercials pel gran públic d'aquest director com "Charlie i la fàbrica de xocolata".
L'estètica i el personatge d'en Jonhy Deep s'assemblen.
És un entertaiment pel gran públic. Amb un punt de vista (L'Alícia crescudeta) ben resolt i que es deixa veure bé.
Recomenable? Sí, ho és però sempre i quan no s'esperi res més que un bon entreteniment de tarda.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails