dilluns, 2 de febrer del 2009

T de Tintín (al país dels blogs I)

Un exercici de ficció en homenatge als 80 anys de Tintín.


Com serien les aventures d'en Tintín si Hergé hagués de crear un nou àlbum? Estic segur que apareixerien mòbils, ordinadors, webs, radars...
El tema tintinaire té molts fans fins i tot en la catosfera...Ja he llegit alguns blogs que li han dedicat alguna ressenya...Us imagineu una aventura d'en Tintín al país dels blogs? Com podria ser?
Un de molts possibles exemples...Tintín rep un misteriós missatge d'un desconegut blocaire. Ha d'investigar el secret dels blogs i per fer-ho decideix revisar les històries veïnals. Pensa que no en té prou i potser caldria espiar alguns personatges itinerants que apareixen i desapereixen cada any com en Dupont i Dupont. Atabalat per distreure's va a la mansió de la Castafiore que està enbadalida mirant bocins de lluna. Apareix un Aristòcraiobrer que li recomana que visiti alguna illa. Si es possible de color roig. Coneix la meva illa roja? pregunta. Surt correns i es troba el capità Haddock que li diu molt ràpid "Malerudeveuret". Ostres!, pensa en Tíntin, cada dia parla pitjor!!! Potser caldria agafar alguns mapes pensa, guies i llibres...i entren correns a una llibreria anomenada "Biblosfera".
Tintín, Haddock i Milú s'enbarquen a un creuer cap a una illa desconeguda. Abans, sota el moll, Haddock pregunta a Castafiore...I vostè no ve? Oh, no, si que em sap greu!, contesta. Resulta que la iaia té caspa i no puc venir. A dins el vaixell descobreixen la presència d'en Dupont i Dupont, ells també cerquen el misteri del blocaire invisible. El creuer fa la primera parada. On som?, es pregunten. Són a l'illadelsllibres.



1 comentari:

L'Espolsada llibres ha dit...

A mi m'agradaria que passessin per la meva llibreria mmmmmmmmmmmmm!

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails