divendres, 25 de juliol del 2008

Últimes notícies de la CG...


Us heu fixat amb la foto que he adjuntat? Un pregoner...quelcom anacrònic en els nous temps de la cibernètica. En el seu moment vaig escriure un post on comentava l'estat actual del lloc on visc, la Colònia Güell.
Voldria comentar breument la cara B d'aquell post. L'arquitectura pot enlluernar però no sempre va acompanyat dels serveis.
Fa poc va haver-hi protestes pel tancament de l'estafeta de correus i davant la falta de personal sanitari, en un poble on hi ha molta gent gran, l'anunci que en les pròximes setmanes gairebé no hi haurà consultori mèdic és un pèl preocupant sobretot per la gent gran. Tot i axí s'auguren en el futur bons adveniments...com la commemoració del centenari de la Cripta, del qual tampoc se'n saben grans detalls, les possibles dates de la 8ª Festa del Modernisme i l'anunci de renovació de les infrastructures turístiques coincidint amb el centenari de l'església. Immersos en un allau de notícies globals el drama està que les notícies locals molts cops brillen per la seva absència.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails