divendres, 25 de juliol del 2008

L'efecte de la crisi

Actualment escoltar un telenotícies és tenir la sensació d'escoltar un informe diari de la crisi. L'altre dia sentia que a tot l'Estat, diàriament, hi ha 2000 persones que es queden sense feina.Fa setmanes, mesos que ens en parlen com una espècie de plaga biblíca...Però fins que no ho pateixes en les teves pròpies carns no n'ets conscient. Una jefa que tenia em deia sempre que les persones a les empreses som només formiguetes o ratolinets.
(Segurament molts d'aquests ratolinets ens passarem l'estiu, de vacances, entre altres llocs a l'Inem. Perdó ara es diu OTG. Siguem correctes amb la terminologia!)
Per il·lustrar el tema un petit video. Imagineu-vos a un pobre ratolinet. Perdó empleat. És més correcte. Imagineu-vos que li posen un formatget de més amb els formatgets que li donen a final de mes. Bé perquè s'entengui millor els refotuts incentius...El ratolinet farà mans i mànigues per conseguir aquell formatget i així poder sumar-ho amb la resta i conseguir així ser un ratolinet mil·leurista. Però que passa quan les coses no van del tot bé...La ratomàquia, perdó, queda millor empresa decideix avisar al senyor Mister Proper i la seva meravellosa escombra. Aquest post el dedico a totes les persones que com jo ens passarem aquest estiu algunes horetes a l'OTG i pensarem amb nous plans de futur. Alguns ho van anomenar capitalisme. Altres ho van anomenar mesures dràstiques per evitar pèrdues a l'empresa, d'altres ho anomenen expedientes de regulación de empresas i d'altres simplement la putada dels empleats, anomenats segons la terminologia del segle passat obrers. Terminologia obsolenta pel que es veu en els nous temps. Els temps canvien però els problemes segueixen i seguiran sent els mateixos. Vet aquí la maleïda crisi...i l'efecte escombra!
Ànims a tots aquells que com jo voldrem el setembre començar un nou cicle en les nostres vides. Us deixo amb el ratolinet...Per cert la música no us sona a la banda sonora de Full monthy?

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails