diumenge, 10 de juliol de 2011

Sí, Sí, Sí...el metge es queda aquí!!!

foto extreta de: cuentalo.es


En el post "el retorn de la lluita veïnal" vaig explicar breument el perquè la gent gran i els veïns en general del meu poble s'havien movilitzat per evitar el tancament definitiu del seu consultori mèdic. Avui, puc dir amb alegria, que les reivindicacions han servit per fer canviar d'opinió al Dept de Salut i ha servit per acordar mantenir un servei de tres dies a la setmana a partir de setembre.Cal dir que la mediatització del conflicte també ha servit per deixar en evidència el propi Dept de Salut que en això de les retallades no es pot anar "a sac" i que a cada poble, ciutat, municipi hi ha casos i problemàtiques diferents. La gent gran d'un nucli petit com la Colònia Güell amb persones que ronden als 70, 80 i més de 90 anys s'hauria pogut generar una situació greu que per sort s'ha pogut evitar. Cal dir que la lluita veïnal en ple S.XXI ha servit per demostrar que en ple període de retallades i de pèrdua de drets, les associacions de veïns encara tenen un paper important i és imprescindible com bé s'ha demostrat que en determinats casos la unitat i la coordinació dels veïns pot servir per evitar la pèrdua d'un servei bàsic en una població. Com deia el lema "amb la salut no s'hi juga!". Sí, sí, sí...el metge es queda aquí...

Podeu clickar al següent enllaç a la notícia que ahir va publicar El Periódico de Catalunya:
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/triomf-dels-avis-1071570

Gràcies al coratge dels veïns podem cridar tranquil·lament: Sí, sí, sí...el metge es queda aquí!!!

2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Vaig veure que alguns canals de TV havien recollit i en aquell moment vaig comprendre que el conseller de Salut ho té fatal per sortir-se amb la seva política de privatitzacions. Jo diria que aquest govern no s'esperava gens la resposta que troba, i que per això fan mala cara. S'han acabat aquells temps de l'oligarca Pujol, el tramposet carismàtic.

Gabriel ha dit...

He posat com a títol del post això del "sí, sí, sí..." per no posar d'altres lemes que vaig sentir en la "mani" dels veïns de l'altre dia quan van tallar la carretera BV-2002.
Com a tall d'exemple un altre dels grans hits va ser una cantarella que deia: "Artur Mas...a quina mútua vas? Artur Mas...a quina mútua vas?"
És només un exemple. De lemes i cantarelles n'hi havia unes quantes.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails