dimarts, 21 de setembre del 2010

TV o LLibre?

Cuatro ha estrenat la magnífica sèrie "Los pilares de la tierra" basada en l'èxit del novel·lista Ken Follet. Un servidor no ha llegit la novel·la, tot i que és un dels grans best-sellers internacionals del últims 20 anys. Però el que si que puc dir és que la televisió actual (carregada de tele-escombraries) només es salva per les bones produccions d'algunes grans sèries, moltes produïdes als EE.UU. o al Regne Unit, que han dignificat la ficció televisiva més actual.
"Los Pilares de la Tierra" entraria juntament amb Roma o Los Tudor en la llista de bones sèries de ficció històrica per televisió. Francament una bona sorpresa.

3 comentaris:

kika ha dit...

boníssim el llibre, i també la seva segona part 'un món sense fi?, i boníssima la sèrie. a part de veure-la per cuatro també està sencera series yonquies

Clidice ha dit...

mmmmm després de la kika no sé que dir, perquè penso, exactament, just el contrari ;) ves a saber, segur que la sèrie deu ser un producte prou endreçat.

Unknown ha dit...

No he vist la sèrie així que no n'opino. En canvi sí que ho puc fer del llibre, tot i que vaig llegir fa 20 o 25 anys. En aquell moment em va atrapar i el vaig llegir d'una tirada: té tots els elemnts d'un best seller i per això l'és. Ara, ja no en recordo res, una mostra fefaent que no és bona literatura, sinó un llibre d'evasió i prou.
No tinc res en contra dels best sellers, perquè llegir per passar l'estona sense més aspiracions, també és una opció. Tot i així, més aviat sóc de l'opinió de la Clidice... Ara m'interessen més altres coses, que m'aportin alguna cosa més.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails