dimecres, 6 de gener del 2010

1 regal per la meva blocaire invisible...(I)


La meva benvolguda blocaire, http://xurri.blogspot.com,
invisible té un bloc que sembla que convidi el reciclatge.
Confesso que m'he trencat les banyes pensant que carai li podia regalar...
Però això com si es tractés d'un disc de vinil d'aquells d'abans que s'omplen de pols però que fan tant de mal tirar a les escombraries, aquest regal té dues parts...
PART I---CARA A DEL VINIL
Un dia remenant pels encants del google imatges vaig trobar dues imatges curioses: "el baul talismán" i un bagul carregat d'instruments antics.
De què serveix un "baul talismán"? La veritat no ho sé, potser semblarà el típic regal inútil que es regala per Reis però jo crec que té molta utilitat: serveix per guardar tot allò que no voldríem llençar mai a la paperera, potser un post-it amb l'adreça d'aquell restaurant on vàrem celebrar amb els amics o la parella un magnífic sopar.
Benvolguda amiga blocaire...espero que aquests 2 baguls et serveixen per guardar tot allò que no voldríem llençar, potser com els nostres somnis, il·lusions o anhels.
Una abraçada i desitjo que t'hagi agradat...
Ja m'explicaràs quina utilitat li dones al baul talismán...
(Si us plau llegeix l'altre post...és la segona part del regal)

2 comentaris:

Xurri ha dit...

Moltes gràcies Gabriel!!

Hi guardaré els post-its que rescati, un cop reciclats. Dels instruments no se que en faré, perque malgrat m'encanta la música, tinc una orella a sobre de l'altre (vull dir que sóc una patata musical integral), i crec que ja fa prou mal temps com per empitjorar les coses amb els meus ditets torpes. Potser simplement tancaré el bagul per no tenir tempacions.

Merci per triat tant els regals, i pels regals alternatius - i a mi m'agraden, eh!, res de museu friki!! (buenu, si, va, museu friki). Però els postíts frutals si els trobés me'ls comprava segur.

Un petó.

Gabriel ha dit...

Celebro Xurri que t'agradés el regal.
Francament això del "bagul talismán" em va fer molta gràcia.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails