dijous, 26 de març de 2009

Descafeïnat

Hi ha dies que determinats titulars d'una entrevista en un diari em criden l'atenció i m'inciten a seguir llegint:
"Els sindicats avui no defensen el treballador"

Aquesta és un contundent resposta que ha donat en Francesc Sanuy, advocat i exconseller de la Generalitat. En una entrevista pel diari Avui, en Sanuy diu en veu alta el que molta gent alguna vegada ha pensat dels sindicats en els darrers anys. Hi ha qui pensarà que aquesta frase potser és un pèl demagògica però us convido a llegir l'entrevista d'ahir del Diari Avui perquè s'atreveix a criticar un cert desencís en el món sindical, sovint condicionats a seguir les corrents ideològiques dels qui manen i incapaços de fer front d'una manera més valenta a la crisi.
Si escric aquest post no és que tingui res contra els sindicats, tot el contrari, m'han assesorat correctament més d'una vegada, i crec fermament que són molt necessaris però en determinats moments semblen més una empresa de serveis, semblen una entitat desbordada per la gran quantitat de problemes laborals i socials que han sorgit en els darrers anys i sobretot darrers mesos.
Potser els sindicats com molts altres estaments i organismes de la societat són un cafè que ha perdut tota la seva cafeïna...Un d'aquells cafès descafeïnats de màquina amb sacarina i o bé un tallat curt de cafè, això sí amb llet descremada per no fer mal al colesterol!

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails