dilluns, 1 de desembre del 2008

Homenatge a Joan Brossa

Enguany acomiadarem l'any havent sigut l'any Rodoreda i Bartra, havent recordat els 10 anys sense la MM Marçal i havent perdut la figura d'en Palau i Fabre.D'aquí pocs dies, el dia 16/12, es farà un nou homenatge a BCn a Miquel Martí i Pol, però abans que acabi l'any coincidirà amb els deu anys de la mort d'un gran personatge: Joan Brossa. A ell va dedicat aquest video.

1 comentari:

novesflors ha dit...

Hola,
Gràcies per passar pel meu blog.
T'envie una proposta que m'han enviat a mi per si t'interessa participar-hi:

Aquest provinent 30 de desembre s'escau el desè aniversari del traspàs del poeta Joan Brossa i hem pensat de fer una commemoració per fer-nos-en ressò.

En Joan Badoc, de la Base de Badades impulsa la idea de retre-li un homenatge visual i virtual des de la Catosfera, i els editors del Diccitionari ens afegim a la tasca de coordinar-ho i difondre-ho, seguint la filosofia dels Apunts simultanis, iniciats i fets realitat en el Projecte polaco de primers de maig d'enguany.

En aquesta segona proposta d'apunts simultanis o de joc de blogs us proposem

Fer una entrada sobre Joan Brossa, respectant l'estil que cadascú tingui al seu blog i des del vesant que vulgueu tocar d'aquest artista total que va fer incursions en la poesia, el teatre, el cinema i l'art plàstica en general.
L'entrada l'hauríeu de publicar al matí del 30 de desembre (podeu deixar-la programada), dia que es commemora el desè aniversari del seu traspàs.
Penjar també aquell dia, en alguna part visible del blog, el logo del projecte.
Acompanyar l'article o escrit que feu de l'abecedari visual que construirem amb el nom i enllaços de tots els blogs participants.
Voldríem saber si t'interessa participar-hi per incloure el nom del teu blog en alguna de les lletres de l'abecedari.

Com en l'altre apunt simultani, volem que no se'n faci promoció pública abans de l'efemèride i que aquell dia surti, com un esclat, en tots els blogs a l'hora.

Hem creat expressament per a l'ocasió un blog, anomenat 'Ablogcedari Brossa' on publicarem la llista de tots els participants, a més d'enllaços brossians, alguna il·lustració i algun text commemoratiu, perquè quedi constància del projecte.

Si vols participar-hi, contesta aquest correu i et donarem accés a l'edició del blog del projecte, perquè puguis participar activament de les decisions que es prenguin al respecte.

Així mateix, si coneixes algun blog que creguis que pot estar interessat en aquest projecte, t'agrairem que els reenviïs aquest correu.

Atentament

Joan Badoc (Base de Badades)
David Gálvez, Joan Puigmalet, Marc Cortès i Víctor Pàmies

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails