dissabte, 26 de juliol del 2008

Km33

km33 és el títol d'un espai de viatges, bastant alternatius, per cert, que per segon any es fa al 33. El 33 és com un oasi dins la teleporqueria nacional, on encara es poden trobar propostes culturals amb un cert criteri i gust.
Televisió de Catalunya no és la primera vegada que fa un programa de viatges, aquest proper dilluns tornen a emetre la quarta temporada del programa d'en Mikimoto "Afers exteriors".
Els dos són grans programes i han tingut com a base uns bons guionistes i unes bones idees. Km33 té quelcom que el fa diferent d'altres programes de viatges. L'objectiu no és mostrar un inventari de ciutats o monuments. Aquí els protagonistes no són turistes són viatgers. Vet aquí la diferència. Gent que sap on va i va molt preparada i ens explica la seva experiència amb una òptica molt poètica i personal. Alguns com el del Canadà ens feien reflexionar sobre la creació de l'estat del Quebec enguany fa 400 anys.Francament de tots els que han emès, el programa de la Polinesia va ser preciós. Les imatges eren un autèntic paradís.
http://www.tv3.cat/programa/208120573/
http://blogs.ccrtvi.com/km33.php
(Llàstima que aquest capdesetmana emeten l'última entrega!)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails