dissabte, 26 de juliol del 2008

Tot depèn de com és miri...

Veure el món a través de diferents ulls és tan necessari com terapèutic.
Vet aquí una relació de propostes per veure el món des d'uns altres ulls:
-Ara fa un any la revista satírica "El Jueves" va rebre un bon pal judicial. Quin país el nostre! Per sort ha pogut continuar...
www.eljueves.es
-El programa satíric Polònia ha acabat una nova temporada. Sense cap mena de dubte, per mi, el millor gag musical ha sigut el "Thriller" de Rajoy cantant allò de..."Yo soy el líder, líder po-pu-lar!"
http://www.tv3.cat/polonia/
-Humor surrelista a càrrec d'Empar Moliné, Alex Torío i en Juan Carlos Ortega. Són els responsables de "Herois quotidians". Algú va veure el gag de la gent de poble que van a la ciutat a passar un capdesetmana per fer turisme urbà i somien convertir-se en neourbans? Boníssim!
http://www.tv3.cat/heroisquotidians/
-Aquests herois quotidians no tenen res a veure amb la série Herois que també emet Tv3. També és l'heroi o potser més aviat, l'antiheroi que busca els perquès dels seus poders i cerca respostes. Una bona série tot i que la nova temporada ha començat un pèl fluixa argumentalment i l'hora d'emissió no sé si és reament la millor.
http://blogs.ccrtvi.com/herois.php
- Hi ha qui ho anomena el Summergay. L'estiu més rosa de la ciutat. Els Eurogames n'han sigut l'excusa, però tinc la impressió que en els mitjans no s'està parlant prou de tal esdeveniment. La revista Timeout en un de les seves últimes edicions en va fer un bon monogràfic. Parlàvem en aquest post de veure les coses des d'un altre prisma. Hi ha un fantàstic dibuixant de còmics alemany, en Ralf Koenig que del tema de les identitats sexuals n'ha fet un leit-motiv de la seva obra i és francament divertida.
http://www.drac.com/~viktor/ralf/catala.html
http://es.wikipedia.org/wiki/Ralf_K%C3%B6nig
- I per acabar un curiós blog on l'autor recopila notícies curioses. El més fort és que són reals! El blog s'anomena Kollonades.
www.kollonades.blogspot.com
Fins aquí unes propostes per veure el món des d'uns altres ulls.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails