dissabte, 1 d’agost del 2009

El món s'acaba a l'agost?


Si el món s'hagués d'acabar algún dia tinc clar que s'acabaria el mes d'agost.

Segurament el primer símptome evident seria que a l'anar a comprar el diari no hi hagués diari i ja no haguessin notícies.
D'altres símptomes evidents serien que els principals comerços del barri estarient tancats i que la gent aniria cap a les platges o d'altres refugis de muntanya en processó, això sí, pagant el peatge, que els peatges mai fan vacances!!
Diuen que la fi del món deu ser com l'infern on es veu que fa molta calor. Potser per això la gent té la necessitat d'amuntagar-se a les platges per refrescar-se i que et piqui una medusa (fet que fa més infernal el fet d'escalivar-se sota un sol de mil dimonis!)
A la tele ja no fan programes en directe. Normal!, els presentadors i periodistes han sigut molt intel·ligents de marxar abans que ningú als seus refugis estiuencs. Potser un altre símptome de la fi del món són les soporíferes séries, suposadament d'acció, habitualment nordamericanes.
Podria fer una llista llarguíssima de motius pels quals el món s'acaba el mes d'agost. La gent entra en una letargia mental i es d'obligada conversa parlar de les vacances. (Tot i que no tothom fa vacances!, sinó el món si que s'acabaria, oi?)
Penseu, penseu i segur que trobareu motius pels quals el món s'acaba el mes d'agost...
El blogs que sovintejo, alguns se'n van de vacances i des d'aquí els hi desitjo molt bones vacances!!!!

AQUEST BLOG NO TANCA DEL TOT PER VACANCES
I SEGUIREM PENJANT ALGÚN QUE ALTRE POST...

BENVOLGUTS SI ESTEU DE VACANCES APROFITEU LA FI DEL MÓN...
NOMÉS PASSA UN COP A L'ANY.
EL MÓN S'ACABA? POTSER SÍ...O NO...

Des d'aquí recomano la lectura del següent post del blog "Provisionals".
El post és de l'any passat, fet que confirma que el món s'acaba cada any el mateix mes:

Costa Azul

Aquesta cançó sempre em fa pensar amb l'estiu. Una bona cançó i un bon clip. I Cadaqués com a escenari de fons, genial! Qui no voldria somiar un agradable capvespre davant d'una magnífica costa blava?

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails