dimecres, 6 de gener del 2010

Els regals que vaig pensar per la meva blocaire invisible...(II)


Benvolguda blocaire invisible: Aquest post és per explicar les altres propostes que vaig pensar alhora de decidir-me per un regal per la meva blocaire invisible. Ja sé que només s'ha de fer un post per explicar quin és el regal i que quedi clar que el regal són els dos baguls però no sé mirant pel google imatge vaig topar-me amb imatges ben curioses que van quedar com a finalistes per ser possibles regals...


1. Finalista I: la paperera CD: ideal per escoltar aquells cd's que no voldries llençar a la paperera. (És molt friki, crec que té punts per entrar al Museu del Disseny Friki del veí de dalt)
2. Finalista II: els post-its amb dissenys de fruites. (Una altre fricada!)
3. Finalista III: La paperera-cistella de bàsquet. Un clàssic! Qui no ha tirat mai un paper com si encistellés tres punts?

1 regal per la meva blocaire invisible...(I)


La meva benvolguda blocaire, http://xurri.blogspot.com,
invisible té un bloc que sembla que convidi el reciclatge.
Confesso que m'he trencat les banyes pensant que carai li podia regalar...
Però això com si es tractés d'un disc de vinil d'aquells d'abans que s'omplen de pols però que fan tant de mal tirar a les escombraries, aquest regal té dues parts...
PART I---CARA A DEL VINIL
Un dia remenant pels encants del google imatges vaig trobar dues imatges curioses: "el baul talismán" i un bagul carregat d'instruments antics.
De què serveix un "baul talismán"? La veritat no ho sé, potser semblarà el típic regal inútil que es regala per Reis però jo crec que té molta utilitat: serveix per guardar tot allò que no voldríem llençar mai a la paperera, potser un post-it amb l'adreça d'aquell restaurant on vàrem celebrar amb els amics o la parella un magnífic sopar.
Benvolguda amiga blocaire...espero que aquests 2 baguls et serveixen per guardar tot allò que no voldríem llençar, potser com els nostres somnis, il·lusions o anhels.
Una abraçada i desitjo que t'hagi agradat...
Ja m'explicaràs quina utilitat li dones al baul talismán...
(Si us plau llegeix l'altre post...és la segona part del regal)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails