dijous, 9 d’abril del 2009

Paisatges de somni

Vivim immersos en unes vides amb poc temps per somiar. Hi ha gent que anhela els dies de festa com aigua fresca per escapar-se del seu món diari. Però no tothom pot escapar-se del seu món diari i per això sempre ens queda la capacitat de somiar, que per damunt de cap crisi, és una capacitat que ningú ens podrà robar. Potser hi ha dies que val la pena somiar amb paisatges, paisatges de somni.



Postres de Pasqua

Quins són els vostres records de Pasqua? Els meus són sobretot la celebració de la festa religiosa i sobretot l'esperat dilluns de Pasqua a casa l'àvia amb els padrins i padrines i tots els germans disfrutant d'una fabulosa mona de Pasqua. Aquesta és la Mona d'aquest blog...agafeu-ne un tros i endolciu-vos una estona!
Des d'aquí feliços dies de Setmana Santa i Pasqua!!
Si voleu saber la recepta sempre podeu entrar a...
http://lacuinadecasa.blogspot.com/2007/04/mona-de-pasqua.html

Recomana'm una peli: Gran Torino


Gran Torino
(EE.UU., Austràlia, 2008)
Dirigida i interpretada per Clint Eastwood
Estrenada ja fa unes setmanes Gran Torino diuen que és el comiat com actor del gran Clint Eastwood. Parlar d'Eastwood suposa parlar d'història del cinema en majúscules i als darrers films són d'una gran qualitat. Gran Torino és un film amb un guió brillant: la història d'un veterà de guerra de Corea que ocupa el seu temps en reparacions domèstiques, cuidant els seu vehicle Gran Torino,beure cervessa i visites mensuals al perruquer. La seva família són uns estranys com també ho són els veïns, una família d'asiàtics de la comunitat hmong.
L'immigració, el buit emocional, les relacions familiars i el retrat d'un personatge de tornada de tot amb una ironia amarga i sense embuts són només alguns ingredients d'una bona pel·lícula, al contrari de moltes de les que hi ha a la cartellera, amb substància i que porta a l'espectador a presenciar una de les últimes grans pel·lícules d'aquest astre americà.

Diorames bíblics segons Lego

L'últim sopar de Jesús amb els deixebles


Moisès travessant el Mar Roig
Mai hauria imaginat que unes joguines com els ninotets de Lego i tots els seus accesoris donguessin tant de joc. Realment és impressionant!
Hi ha qui pensarà que darrera tot això hi ha un cert friquisme. D'altres que és un aficionat catòlic a les manualitats. El més curiós del cas és que el creador de tot un plegat d'escenes bíbliques amb figures de Lego és un nortamericà ateu de nom Brendan Powell Smith. Curiós i sorprenent, oi?
A google imatges n'està ple de l'afició d'aquest bon home i avui El Periódico de Catalunya li ha dedicat la seva galeria d'imatges:
Us recomano una visita al web en qüestió: (és super curiós!)

Quan la terra tremola...

Fotos de l'abans i després...

Hi ha catàstrofes africanes, asiàtiques, americanes, caribenyes provocades per les tremolors de la terra. Quan passen ens sentim segurs perquè creiem que passen molt lluny de les nostres terres. Necessitem sentir-nos segurs...però que passa quan ho perds tot? Sempre s'havia dit que el Mediterrani era una zona, estadísticament parlant, més segura a nivell de catàstrofes naturals. Lamentablement, des de dilluns, un fort terretrèmol i les múltiples rèpliques durant tota la setmana han afectat la regió dels Abruços al centre d'Itàlia. Aquila i els poblets de tota la regió s'han convertit en runes en poc segons. Segons la informació dels mitjans la reacció de les autoritats, govern, protecció civil i voluntaris ha sigut molt ràpida i correcte han pogut aixoplugar com han pogut tots els damnificats.

Si escric aquest post és perquè durant aquesta setmana m'han sobtat vàries reaccions i ho volia comentar...
1r)TOTA LA SOLIDARITAT I CONDOL AMB ELS HABITANTS DE LA REGIÓ DELS ABRUZZOS. Hi ha frases d'alguns habitants colpidores com:
"en poc segons se'ns va caure el futur".

2n)La reacció del govern ha sigut correcte a excepció del seu primer ministre, el Sr.Berlusconi. No oblidem que tot plegat, a dia d'avui ha causat més de 270 morts, més d'un miler de ferits, 20.000 persones sense casa i un llarg etcètera de destrosses materials. Davant de tot això: com es pot tenir la vergonya i poca decència d'afirmar que pels damnificats seria com un capdesetmana de càmping? Li agradaria al Sr.Berlusconi està d'acampada després d'haver-ho perdut tot? Francament declaracions d'aquestes són de targeta vermella i expulsió com a mínim! I ens haurien de portar a una reflexió de quins polítics tenim en determinats països d'Europa.
3r) Quina ha sigut la reacció de la U.E.? El seu suport serà bàsic per distribuir ajudes per reconstruir la zona. Afortunadament la societat civil és molt més ràpida que tots els polítics junts i des de casa nostra el mateix dia dels fets ja varen viatjar diversos equips d'especialistes i voluntaris amb gossos rastrejadors.
4t) Una notícia que em va sobtar és les declaracions d'un suposat entès que havia prevís que passaria tot plegat i les autoritats l'havien denunciat per alarmista. Oportunisme? Veritat? http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=601688&idseccio_PK=1007
5è)El dijous Sant és el dia de l'Amor Fratern. Especialment en aquests dies, des d'aquí, TOTA LA MEVA FRATERNITAT AMB ELS HABITANTS D'AQUESTA REGIÓ.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails