dijous, 15 d’abril del 2010

Nou disc 3: A la casa d'enlloc de Roger Mas


Original videoclip del single "El calavera" del darrer disc de Roger Mas anomenat "A casa d'enlloc". Com sempre la veu de Roger Mas és única i inconfusible. Té un rotllo country curiós...

Nou disc 2: Al marge d'un camí de Sanjosex


Vet aquí el primer senzill del tercer disc de Sanjosex. La cançó es diu "Animal salvatge". La qualitat del clip i de la música demostra el bon nivell d'aquesta proposta.

Nou disc 1: Ordre i aventura de Mishima


L'esperat nou disc de Mishima es va poder sentir en el magazín radiofònic d'IcatFM "Cabaret Elèctric". Vet aquí un tall del programa.

Els Amics de les Arts (Noves Veus XX)


Ja fa temps que Els Amics de les Arts intenten moure's en el panorama musical però no ha sigut fins al tercer disc "Bed&Breakfast" que han conseguit un cert ressò. Multipremiats en la darrera edició dels Premis Enderrock, la cançó del clip és una de les millors del disc. Una lletra trista però amb una posada festiva.

Cançons a la vora del pop (darrer DVD d'Enderrock)


El darrer número de la revista Enderrock ve acompanyat d'un interesant DVD amb entrevistes i fragments de concerts de grups que s'han convertit en petits grans fenomens del nostre panorama musical: Manel, Els Amics de les Arts, El petit de Ca l'Erill, Anna Roig i l'ombra de ton chien, entre altres. Interesant radiografia musical. Recomenable.

Fràgil (el making off de...)


Fràgil és el títol del darrer disc d'Els Pets. Després de 25 anys podia donar la sensació que el seu projecte musical estava esgotat. Tot el contrari. Fa vint anys que els segueixo i puc afirmar que cada disc han millorat moltíssim i han evolucionat i han madurat a nivell personal i musical.
Si el penúltim disc "Com anar al cel i tornar", personalment, em va decebre una mica ja que musicalment hi havia temes massa baladístics o a mig temps; el darrer disc "fràgil" no en té res de fràgil i recorda molt a ritmes "seixanteros" i "setanteros". Especialment em recorden algunes cançons a Van Morrison. De les lletres hi ha de tot però musicalment és bastant bo. És un disc recomenable.
L'entrevista de Vilaweb en ple procés de gravació del disc està carregat de preguntes i respostes interesants. Tot i el pas del temps han sabut madurar i tenen corda per estona...afortunadament.
(Com sempre a l'entrevista falta el tercer pet: el Fàlin Cáceres)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails