dimarts, 24 de maig del 2011

El meu resum del 15 M

No és fàcil intentar resumir tot allò que s'ha dit, opinat o simplement menyspreat entorn al moviment ciutadà generat a partir de les manifestacions i protestes del 15 de Maig. Anomenats "indignats" o "acampats", el cert és que alguns mitjans s'han centrat més en resaltar l'anècdota de tot el que passava a les places, l'ambient i de la reacció de la gent que no tan dels continguts. Fins i tot el canal "intereconomia" preocupadíssim per tal fenomen va enviar uns reporters a la plaça Catalunya i en va voler fer una connexió que va resultar tot una farsa per desacreditar i ridiculitzar el que estava passant. Evidentment tots els presents en aquella plaça se'n va adonar i van posar de seguida el crit al cel.
Són moltes les veus que podríem citar.
M'he fixat en tres videos:
1r video: La serenitat i les reflexions d'un savi com José Luís Sampedro...

2n video: Escoltar les veritats i les propostes de tot un referent de l'organisme Justícia i Pau com l'Arcadi Oliveres...

3r video: El meu gran aplaudiment per l'actitud valenta d'una oient per demanar respecte davant els comentaris d'un tertulians que amb els seus comentaris volien ridiculitzar "els indignats".


Vet aquí només tres videos per obrir els ulls.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails