dissabte, 25 de setembre del 2010

Construir


"Cada persona, en su existencia, puede tener dos actitudes: construir o plantar. Los constructores un día terminan aquéllo que estaban haciendo y entonces les invade el tedio. Los que plantan a veces sufren con las tempestades y las estaciones, pero el jardín jamás para de crecer."
Paulo Coelho
"somiar en construir pons llargs i majestuosos que no s'enfonsen i que ens ajuden a travessar un tèrbol riu. El tèrbol riu de cada dia"
Nàufragiobrer

Fer volar coloms...

(Piazza Sant Marco, Venezia)
La nostra és l'era d'allò provisional (feina, pis, parella), on res sembla que pugui ser per sempre. Ens venen fum, tantes cortines de fum...que hem perdut la capacitat per movilitzar-nos, sorprendre'ns a nosaltres mateixos, la capacitat per un sol instant de fer volar coloms...com un infant enmig d'una plaça en un dia sense presses de diumenge.

Tot Barceló


Barcelona, ha tingut l'oportunitat aquest estiu, de conèixer una mica més l'obra d'un dels artistes mallorquins més internacionals en aquest moment.
Francament mai m'havia interesant gaire l'obra de Miquel Barceló però a través d'aquestes exposicions he descobert que amb els anys ha creat una obra singular que es capaç de la cupúla de colors per la Seu de l'ONU a Ginebra com crear les magnífiques il·lustracions de "la Divina Comèdia", passant per unes aquarel·les del país Dogon, que bé podrien ser un dietari visual d'un viatge fins a l'última obra presentada la Biennal de Venècia 2009.
2 exposicions:
Barceló Canalla (1973 - 1982) a l'ARts Santa Mònica fins el 26/09
Miquel Barceló - La solitude organisative (1983 - 2009) al Caixaforum BCN fins el 09/01/2011.
Sobretot la del Caixaforum molt recomenable!

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails