divendres, 10 de juny de 2011

Cinema de pre-estiu...Entre Pirates i Woody Allens

Ja fa dies que s'ha estrenat la nova entrega dels "Pirates del Càrib 4". Cal dir que perd originalitat en la trama. Li falta emoció i un guió més ben travat. Falta química entre el capità Sparrow (Johny Deep) i la novia d'Sparrow(Penélope Cruz). També hi ha una incursió catalana amb el paper del jove actor Oscar Jaenada. La peli entreté i té bons moments però cal dir que la fórmula ja comença a donar símptomes de repetició i esgotament. Tot i així...Bona peli de crispetes per un dissabte a la tarda.


La nova d'en Woody Allen és de les millors dels tres últims films que ha fet: plena de tòpics, bons actors però amb un bon guió ben travat amb situacions delirants que ens tornen als anys 20 amb Dalí, Picasso, Hemingway i molts altres pintors i escriptors...
Midnight in Paris francament em va agradar. Transmet encant. I això amb un cineasta que ja porta més de 30 pelis és tot un mèrit. Recomenable.

30 anys sense en Bob Marley

Hi ha efemèrides que passen desapercebudes. El mes passat va fer 30 anys de la mort d'un nom que va influenciar moltes generacions que feien Rock i Pop i el seu nom ja s'associa a un estil musical i a un país: Jamaica.
Per recordar-lo...vet aquí una de les seves bones cançons.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails