dissabte, 26 de juliol del 2008

Una breu passejada per les exposicions de l'Estiu...


Si en un anterior post vàrem fer una breu ressenya de la magnífica exposició d'Art japonès a la Pedrera, en aquest post volem fer un repàs a altres propostes.
*Museu Picasso: "Oblidant Velázquez. Las Meninas". Recomenable exposició per veure com un sol quadre ha influït a tants i tants creadors i pintors. Fins i tot el mes passat tinguerem l'ocasió de veure escultures d'en Manolo Valdés a l'aire lliure a la Rambla Catalunya, inspirades en les Meninas. (fins el 28 de setembre)
*MNAC: "Duchamp, Man Ray, Picabia". Retrospectiva d'aquests autors. Foren avanguardistes i transgressors. Fins i tot avui encara costa entrar en el seu món. El millor l'orinari convertit en un objecte d'art. (fins el 21 de setembre)
*Caixaforum:
Sala 2: "Entre el Sagrat i el profà. El Renaixement a Prato". Magnífica exposició sobre l'evolució del treicento al settecento. Una ocasió única per veure aquest tipus de pintures. Habitualment en sales de grans pinacoteques. Molt recomenable. (fins el 28 de setembre)
Sala 4: "L'escola Yi. Trenta anys d'art abstracte xinès". No sempre és fàcil entrar en el món de l'abstracció i d'aquells artistes contemporanis que la practiquen com a llenguatge. L'Abstracció a mi em deixa bastant indiferent però reconec que és interesant veure-ho per entendre que més enllà del melic occidental hi ha molts creadors que intenten experimentar amb llenguatges nous.(fins el 24 d'agost)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails