diumenge, 29 de juny del 2008

Dos concerts...(a l'Auditori)

Aquest primer semestre he tingut l'oportunitat d'estar de nou a l'Auditori de Barcelona.
*A la sala Oriol Martorell:
Data 14/03 - Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia dirigida per en Josep Prats.
"Ein Deutsches Requiem, op. 45" de Johannes Brahms
No sóc un melòman de la clàssica però haig de confessar que quan tens l'ocasió d'escoltar alguna peça especial, crec que l'ocasió s'ho val. La meva amiga Laura dpp és una de les integrants de la coral i he seguit en alguna ocasió els pasos de la Cantiga aquesta últims anys. Haig de confessar que el Rèquiem per la complexitat i l'esforç de la partitura és del millor que els he sentit i té molt de mèrit sabent que són gent que no és dediquen professionalment a això. La peça també va ser acompanyada per la soprano Bárbara Kusa, el baríton Enric Martínez-Castignani i al piano les quatre mans de David Malet i en Josep Surinyac.
Felicitats Laura i a tota la Cantiga!!!
Molt aviat...18 de juliol...Cantiga de nou a l'Auditori interpretant una peça que posa els pels de punta...Carmina Burana!!
+ info a www.gracianet.org/cantiga/agenda
*A la Sala Pau Casals:
Data 02/05 - OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) dirigida per en Eiji Oue
La Tercera de Mahler
La tercera de Mahler és una d'aquelles peces que són com un quadre del romanticisme alemany. Tens la impressió d'estar en un paisatge bucòlic de la Selva Negra i els alts i baixos de la simfonia semblen un cant a la natura i a la vida mateixa. La vetllada va ser acompanyada per la presència simbòlica dels cors Madrigal i Vivaldi, pel paper discret però molt digne de la contralt Nathalie Stutzmann i sobretot sobretot per la gran direcció de Eiji Oue. Vaig tenir la sort d'estar a les primeres files. La seva presència diminuta creix damunt la tarima del director i ens va transmetre tota la passió per aquesta gran peça. Una gran vetllada!
+info a http://www.auditori.cat/

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails