diumenge, 29 de juny del 2008

5 Juliol. S'apropa una Nit Blanca


La muntanya de Montjuïch, amb el seu recuperat castell, viurà el proper dissabte 5 de juliol una nova nit blanca. Què és una Nit Blanca?
Una nit blanca no és res més que una proposta cultural on vàrios espais allarguen els seus horaris fins ben entrada la mitjanit o gairebé tota la nit.

Un servidor va poder disfrutar d'una proposta similar el juliol del 2007 quan amb els amics vàrem decidir aprofitar el capvespre del dijous per fer una visitar al MNAC. Recordo que em vaig trobar amb en Marc R, que és un col·lega que treballa al museu i anava una mica de bòlit. Fora al museu estava ple de guiris que volien veure les fonts màgiques i a dins la gentada seguia el guia de torn que feia la visita comentada. Recomenable?
No crec que sigui el millor dia per visitar un espai tan gran com el MNAC..

Actualment és un bon museu i de la mitja dotzena d'àrees temàtiques romànic, gòtic, renaixament, modernisme, S.XX, fotografia...fins i tot les temporals s'ha de visitar amb una certa calma i una nit blanca no és el millor dia per visitar un espai tan gran. Tot i així sí que penso que és una bona ocasió per passar una estona agradable i retrobar-se amb la parella o els amics per disfrutar una estona d'art. A Europa les nits blanques als museus són habituals i a casa nostra aquestes propostes són poc habituals.
Segons tinc entès apart del MNAC altres espais de la muntanya de Montjuïc com el Caixaforum s'afegiran a aquesta proposta.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails