divendres, 10 de juny del 2011

Cinema de pre-estiu...Entre Pirates i Woody Allens

Ja fa dies que s'ha estrenat la nova entrega dels "Pirates del Càrib 4". Cal dir que perd originalitat en la trama. Li falta emoció i un guió més ben travat. Falta química entre el capità Sparrow (Johny Deep) i la novia d'Sparrow(Penélope Cruz). També hi ha una incursió catalana amb el paper del jove actor Oscar Jaenada. La peli entreté i té bons moments però cal dir que la fórmula ja comença a donar símptomes de repetició i esgotament. Tot i així...Bona peli de crispetes per un dissabte a la tarda.


La nova d'en Woody Allen és de les millors dels tres últims films que ha fet: plena de tòpics, bons actors però amb un bon guió ben travat amb situacions delirants que ens tornen als anys 20 amb Dalí, Picasso, Hemingway i molts altres pintors i escriptors...
Midnight in Paris francament em va agradar. Transmet encant. I això amb un cineasta que ja porta més de 30 pelis és tot un mèrit. Recomenable.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Shhhht (fluixet) em sembla que sóc l'única persona del món (mundial) que no ha vist cap de les pel·lícules de Piratas del Caribe (hihihi). De l'Allen m'hi he de tornar a posar, que em vaig encallar amb la Vicky, bla, bla, bla i no l'he représ. Caxis. Bon cap de setmana. :)

òscar ha dit...

"Midnight in Paris" m'ha fet reconciliar amb un Allen del que em pensava ja divorciat.

La nissaga dels Pirates és el que és: un imprescindible si hi ha nens per casa :)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails