dilluns, 29 de novembre de 2010

29 - N (El dia després...)


29 - N
Sempre hi ha un dia després de...
El dia després de les Eleccions és el típic dia que després del mareig de xifres dels sondetjos i dels primers escrutinis, veus clar que tot sembla la història d'una novel·la ja explicada.
Ahir va ser un dia on tots els partits van actuar amb molta moderació i on tot semblava que seguís un guió pre-establert.
No parlaré de l'avorrida pre-campanya ni de determinades propagandes d'alguns partits gairebé al límit del friquisme i la série B. Algú s'ha llegit els programes electorals dels partits? Algú recorda ara quines són les seves propostes per la nova legislatura? La veritat no ho tinc massa clar però, vés per on!, de totes les propostes ara recordo la d'un dels partits friquis, la CORI: "en el seu programa deien...volem crear la Conselleria de BARS i Tavernes".
En fi...no faré cap comentari més de la pre - campanya però si del que vindrà ara. Aquest no és un blog polític per tant, més que donar respostes, un servidor és fa preguntes:
- Si l'etapa de Pujol fou el Pujolisme...l'etapa d'Artur Mas és l'Arturisme?
- Avui comença el Postmontillisme?
- Iniciativa, apart d'Herrera, seran capaços de generar bons candidats per les properes eleccions (l'any que ve Municipals!!)
- Se'ls hi pujaran els fums al PPC ara que són la tercera força a Catalunya?
- L'independentisme desunit (ERC, SI i Rcat) té futur?
- C's serà capaç de generar bones propostes més enllà del bilingüisme i el toc pro-espanyolista-constitucionalista que volen donar?
*Comentar que curiosament ningú va fer cap reflexió sobre l'abstenció ni els vots en blanc. Justament han pujat els vots en blanc i durant tota la retransmissió de tv3 de l'especial Eleccions semblava que els vots en blanc no existissin. Potser també estaria bé que en el futur els vots en blanc es traduïssin en escons buits al Parlament.
El que està clar és que avui comença una nova etapa: l'Arturisme?

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Si a la del PP(c), aquests estan pensant ja en guanyar a Españñññia i els cal el triunfalisme.

novesflors ha dit...

Això de deixar escons buits pels vots en blanc m'agrada, a veure si això els feia reflexionar a tots.

FRANCESC PUIGCARBÓ ha dit...

potser ha començat el barrufetisme, Catalunya ahir era un mapa blau barrufet segons TV3

Gabriel ha dit...

Tens raó, Francesc, el mapa de Catalunya era molt blau com el blau dels Barrufets. Si entrem en l'etapa del barrufetisme, els barrufets tenien sempre un bruixot dolent que els espantava que era en Gargamel. Qui és en Gargamel? Madrid? Espanya? La crisi econòmica? L'atur?

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails