dilluns, 8 de desembre del 2008

Ponts

"El més difícil d'aprendre en la vida és saber quin pont s'ha de creuar i quin pont s'ha de cremar" Bertrand Russell

(Pensareu que em va el rotllo d'enginyeria civil...l'anterior post s'anomenava canals i aquest ponts...no sé com se m'ha ocorregut. Serà que m'ha vingut el cap que per aquestes dates abans del 8 del 12 era pont i la gent ja començava a sentir en el seu cos aquell ambient de pre -nadal quan no tens ganes de fer res i només tens ganes que arribin les vacances. No sempre és així. Les circumstàncies canvien cada any i cada any és un pont nou que s'ha de creuar, deixant enrera molts camins i esperant-ne de nous)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara l'has calvat nano, tot es tracta de ponts, fa un any en creuavem un ara un altre i la vida ens va regalant diferents ponts que creuar...

òscar ha dit...

m'agrada la bellessa dels ponts. desconec si per la càrrega metafòrica que els hi donem o senzillament per un tema estètic.

dit això, aquest cap de setmana he vist una peli/documental anomenada the bridge en el que la bellessa del golden gate i el seu entorn és presentada junt al seu revers: la gent que hi va a suicidar-se. molt impactant.

Anònim ha dit...

M'agrada especialment el pont de la segona imatge, amb el fons de la muntanya i la dona que travessa que se la veu petita, quasi inofensiva. Preciosa!

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails