dissabte, 27 de desembre del 2008

Mirades (III)


Últimes mirades d'aquest mes de desembre...
Mirada: TDT
Quantes televisions aniran a les deixellaries l'any que ve pel tema de la TdT? Fins i tot m'ha semblat veure una campanya que animava a la gent a actualitzar la seva instal·lació de televisió i deixar-ho tot per última hora.Els nous canals per cable ens portaran noves propostes més interactives, participatives i culturals? Una tele feta a miques i la brossa que en surt és impressionant. Afortunadament no faré el discurs victimista que no hi ha bons programes a la televisió actual. Algún n'hi ha...Ufff...a veure...deixeu-me pensar...Quina serà la televisió del futur?
Mirada: Xarxes socials
Vivim en un món immers de mitjans, on la comunicació entre persones sembla que hauria de ser més fàcil...telèfons, mòbils, mails, blogs, xarxes socials. Ens comuniquem més?
La virtualitat ens aporta moltes ventatges però a vegades penso que com més mitjans tenim per apropar-nos no sempre ens comuniquem més. Tot és ràpid, efímer, consumible, virtual, superficial...
Tot plegat és així...però quan t'acostumes a viure amb aquests mitjans notes que el dia que no els utilitzes et falta alguna cosa.
Vet aquí la paradoxa dels nous temps.
Mirada: un Nadal per a tothom...
Volia acabar aquesta secció amb una mirada positiva d'aquests dies. El desembre sembla un mes abonat per les bones causes. Seria bonic pensar que les bones causes poden ser durant tot l'any. Apart de la Marató de Tv3 que ja vaig parlar anteriorment amb el post titulat "Mars", en volia destacar d'altres sorprenents...com per exemple el cagatió gegant que el programa "Eduqueu les criatures" de Catalunya Ràdio va dur a terme. La fundació Banc dels aliments amb col·laboració amb els supermercats Bonpreu i la cooperativa Abacus varen organitzar l'acció solidària de recollida de menjar. Es varen recollir 5000 euros en vals bescanviables per menjar i 300 tones d'aliments. Deu n'hi do!
També destacar el recital poètic solidari que es va fer el dilluns 22 a l'Ateneu Barcelonès. Acte benèfic de la fundació Pere Manel per a millorar la qualitat de vida de les persones en risc d'exclusió social.
Tant debò que aquests actes es poguessin repetir la resta de l'any.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails