dissabte, 20 d’agost de 2011

Els blogs són un art efímer?Els blogs són un art efímer? Són un tros d'ànima que deixem en algún que altre post i que a vegades compartim.

Nàufrag i Obrer (2008 - 2011)

(que em perdonin els puristes per haver utilitzat la paraula art i la paraula blog i per haver-les juntat.) Una petita minoria sí que són autèntiques troballes, gairebé art visual; la gran majoria són refugis on hi aboquem i a vegades compartim una gran quantitat de coses...Gràcies per haver compartit aquest espai


durant gairebé poc més de 3 anys.


Salut i cultura!!! I a reveure!!!

6 comentaris:

FRANCESC PUIGCARBÓ ha dit...

em retocaven l'altre dia un petit poema en qyue deia que l'art es un instant fugisser, sui de cas qui ho és és l'home, no l'art que com els blogs pot arribar a ser etern. I als blocs hi ha molt d'art...

Lluís Bosch ha dit...

Jo et diria que els blogs són un exemple de l'efímer, però generalment no pas de l'art. I que consti que per a mi l'art efímer em mereix un respecte enorme. Tant com el perdurable.

Unknown ha dit...

Doncs fins sempre, company!

Carme Rosanas ha dit...

Descanses dels dos blogs a la vegada?

Espero que sigui fins aviat!

Unknown ha dit...

Quina cosa en aquesta vida no és efímera?
La vida mateixa no és efímera?
L'univers, no és efímer?
Tot depèn de quina sigui la nostra mesura del temps.
Espero que el descans sigui breu. O que trobis el que busques en altres llocs

Anònim ha dit...

Arrib tard a aquest post. En tot l'agost no he estat per la blogosfera i al setembre més o menys... És el segon blog que visit avui que diu "adeu". Esper que no sigui definitiu, que més endavant poguem seguir llegint els teus post sobre reflexions, art en general, poemes... Si tornes aquí estaré, per seguir llegint-te. Cuida't i que vagi molt bé! Abraçades :)

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails