dilluns, 12 d’octubre del 2009

Un 8%...francament molt poc!


L'altre dia vaig llegir en el portal digital de la revista Enderrock, la notícia que només un 8% de les informacions musicals del telenotícies són d'artistes d'expressió catalana. Vaig pensar...Un 8%...francament molt poc, oi?

Què està passant?
És curiós que en un moment on tothom destaca la gran diversitat i qualitat de propostes de solistes i grups catalans, no només centrades en el rock o la cançó, com va passar fa anys; és curiós com deia, que només puguin sortir informativament parlant un 8%.
Bé, de fet no m'estranya tant...la cultura sempre ha estat la germaneta pobre dels Telenotícies...ja la posen al final de l'informatiu per no molestar. Evidentment els esports i concretament el fútbol, té tanta i tanta i tanta importància que fins i tot hi ha un presentador específic, com els meteoròlegs del temps, per tal informació.
Curiosament dels informatius que m'ha sorprès últimament són els de la BTV (Barcelona Televisió) "Les notícies de les 10" on el Sr.Muixí presenta un informatiu reposat ell solet, sense presses i amb entrevistes incloses. I on els esports, la cultura, la política i el món municipal tot té el seu pes, vaja un informatiu força equilibrat...
Aquí sota teniu l'enllaç per si us voleu llegir la notícia...

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails