dimarts, 3 de febrer del 2009

W de Working for a dream


Working for a dream. Bruce Springsteen.
Hi ha qui diu que a casa nostre hi hagut darrerament en els mitjans un excès de Springsteenmania i que ens rendim massa facilment a qualsevol nou treball d'aquest astre musical.
Hi ha qui diu que el nou disc li sobren alguns temes i que el nou productor li fot pressa al "Boss" per treure nous treballs i això és nota.
Hi ha qui diu que un gran disc hauria sigut juntar les cançons de Magic i d'aquesta nova entrega. Pretendre que cada nova entrega d'aquest crack sigui una obra mestra és demanar massa penso...Aquest bon home porta gairebé 40 anys fent música i ha sigut un dels més prolífics compositors.
És ben conegut el rumor que s'amaga sota una màniga una nova entrega de "Tracks", és a dir de cançons inèdites que mai van ser gravades en cap disc. Però potser s'amaga la jugada per més endavant. Personalment penso que l'últim gran disc va ser "The Rising". També crec que va ser molt creatiu amb l'època del disc de versions de Peter Segeer. El títol del disc sona a eslògan electoral pro Obama. I és que el Boss ja no s'amaga de les seves conviccions polítiques. Potser no serà un disc rodó ni perfecte però l'Springsteen, deixem-nos de manies, sempre és un gran Springsteen.

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails