dissabte, 11 d’octubre del 2008

Tot assajant la 8ª Festa...



Els propers dies 17, 18 i 19 d'Octubre celebrarem a la Colònia Güell una nova edició de la Festa del Modernisme. Coincidint amb l'inici del centenari de la col·lació de la primera pedra de l'església, l'eix argumental de la festa, serà de nou, com ho va ser a l'any Gaudí, aquest fet històric vinculat amb la joia arquitectònica més important de la Colònia que és la Cripta.


Que hi haurà a la festa d'enguany...
Com ja és habitual hi haurà dramatitzacions, exposicions, mercat d'artesans i flors, pianola, balls...Jaume Arnella amenitzarà de nou la festa. També hi haurà un concurs de pintura ràpida i per segon any antics obrers i obreres per un dia seran uns guies excepcionals per explicar el recinte de la fàbrica.
L'artista convidat serà Apel·les Mestres, entre moltes coses, escriptor, pintor, poeta i un referent de molts modernistes.
+info d'Apel·les Mestres...
http://www.escriptors.cat/autors/mestresa/
Tot plegat acabarà amb una gran processó acompanyada per totes les autoritats per recordar els fets de la col·locació de primera pedra del temple.
+info a...
programa d'actes i activitats...
http://www.santacolomadecervello.org/menu/2008/modernisme/modernismecoloniaguell.htm
Informació general de l'Associació organitzadora...http://www.coloniamodernista.cat/principal.html
(Un servidor de vostès es transformarà per vuitè any consecutiu en un personatge de fa cent anys...si voleu saber quin clickeu al següent enllaç)http://ca.wikipedia.org/wiki/Francesc_Berenguer_i_Mestres

Potser també t'agradarà...

Related Posts with Thumbnails